Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuw pand, klaar voor de toekomst
Het nieuwe werkcafé.

Nieuw pand, klaar voor de toekomst

Er breekt een nieuwe tijd voor Verschuren Interieurbouw. Het familiebedrijf is eind 2020 verhuisd naar een nieuwe locatie. De nieuwe generatie van de ondernemersfamilie staat nu echt aan het roer. 

Officieel zijn broer en zus Toon en Holly Verschuren de tweede generatie die het bedrijf bestuurt. “Hiervoor was onze familie echter al een echte ondernemersfamilie. Vanuit de bouwmarkt van zijn ouders startte mijn vader Toon sr. 37 jaar geleden met Verschuren Interieurbouw, dus we zijn al een hele tijd onderweg.” 

Het nieuwe pand van Verschuren Interieurbouw.

Broer en zus Verschuren werken al jaren mee in het bedrijf en sinds een paar jaar is, vader Toon sr. niet meer operationeel actief. “Het is nu echt óns bedrijf en sinds de verhuizing voelt dat helemaal zo. Hoewel Toon sr. nog steeds erg betrokken is, coacht hij nu niet meer actief, maar op afstand.” 

Vader, Toon sr., heeft een grote rol gespeeld bij de verbouwing van het nieuwe pand. “We hebben het ontzettend druk met onze projecten en tegelijkertijd hadden we een grote verbouwing te doen, hij heeft ervoor gezorgd dat de verbouwing van ons nieuwe pand gerealiseerd werd.”

Toon en Holly Verschuren. (Beeld: Nicole Minneboo)

Voorheen had Verschuren Interieurbouw een mooie locatie aan de Kennedylaan te Eindhoven. “Dit was een mooi pand op een goede locatie. Dat wilden we opnieuw creëren. We hebben ons huidige bedrijfspand dan ook volledig gestript en helemaal eigen gemaakt. Natuurlijk voorzien van een interieur waarin we ons thuis voelen en waarmee we elkaar en onze klanten kunnen inspireren. We kozen voor deze locatie omdat het pand ons goed past en omdat er voor het team niet veel verandert, ons nieuwe gebouw bevindt zich op steenworp afstand van het oude.” Wie over de A2 rijdt kan het pand zien liggen.

Optimaal inzetten van logistieke routing

Het nieuwe pand is optimaal georganiseerd doordat de logistieke routing goed is neergezet. Het past bij de grootte van ons bedrijf en alle afdelingen sluiten goed op elkaar aan. “Het pand biedt meer ruimte en geeft ons de kans om te laten zien wat we kunnen en onze klanten meteen te inspireren. De kantoren hebben een comfortabele inrichting gekregen en we hebben een werkcafé gerealiseerd, waarin we verschillende elementen kunnen laten zien. Zo is het mogelijk om hier met elkaar, klanten en leveranciers informeel te overleggen aan de bar, in een treinzit, aan de giraffe tafel of op de bank. Onze mensen kunnen kiezen wat er past bij het overleg dat ze hebben. Zo inspireren we bezoekers én ons eigen team.” 

Er is meer ruimte en de routing is verbeterd.

Verschuren vervolgt: “Op onze machinale afdeling hebben we een groot automatisch platenmagazijn waaraan we twee opdeelzagen en een nestingfreesmachine hebben gekoppeld. We hebben twee kantaanlijmers en het CNC plein is ruim opgezet. De kwaliteit van onze halffabricaten is met ons machinepark van zeer hoge kwaliteit en de capaciteit is enorm. In de productiehal hebben onze teams allen een eigen werkruimte. We hebben veel aandacht besteed aan prettig werken middels het toepassen van de nieuwste elektrische handgereedschappen, goede afzuiging, schone werkomgeving, veel daglicht, flexibele werktijden, ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden én een gezellig muziekje. Wanneer we pauzeren is er de keuze om dit in onze sfeervolle kantine te doen of beneden bij de binnenplaats. Ook hier hebben we weer veel plezier van onze tafelvoetbal- en pooltafel.” 

Verschuren heeft tevens kritisch gekeken naar manieren om duurzamer te werken, “Door duurzame en gecertifieerde materialen die we gebruiken, de technische mogelijkheden die onze machines hebben zoals een stand by stand en bijvoorbeeld het gebruikmaken van zonnepanelen. Met ISO 9001 kijken we naar ons bedrijf om de kwaliteit van onze werkzaamheden en de borging hiervan steeds te finetunen.” 

De kantoren hebben een comfortabele inrichting gekregen.

Relatie met de klant voorop

“Door de jaren heen hebben we onze ervaringen gebruikt om de juiste partners om ons heen te verzamelen. Continuïteit is voor ons erg belangrijk. Het geeft stabiliteit en zekerheid. Wij zetten graag in op een lange termijnrelatie met onze klanten. Daardoor ontstaat een win-win situatie. Het maken van mooie projecten met een fijne samenwerking geeft enorm veel voldoening. Als de planning past, het budget klopt en je elkaar begrijpt dan kun je het beste resultaat neerzetten. Het hebben van een prettig contact met de eindklant of onze bouwpartner (bouwmanager, aannemer, architect) motiveert om het project te laten slagen en samen toewerken naar het eindresultaat geeft power! 

Verschuren Interieurbouw werkt voor bedrijven, overheid, zorginstellingen en particulieren. Steeds vaker worden ze gevraagd de projecten turn key te realiseren. “Projecten gaan voor zichzelf werken: door het ene project komt het andere op je pad. Klanten willen steeds meer ontzorgd worden, het liefst door het gedetailleerde oog van de interieurbouwer.” 

Nieuwe machines zorgen voor hoge kwaliteit.

Trots op ons team

Als je zo bezig bent met de lange termijn, dan zorgt dit ook voor tevredenheid bij de medewerkers van Verschuren. “We willen lekker aan het werk zijn en vinden het welzijn van ons team erg belangrijk. Het team is het hart van het bedrijf, inmiddels bestaat dit uit ongeveer 80 mensen en het staat er goed bij; actief, vrolijk en gemotiveerd. Zoals je naar klanten zoekt, zoeken we ook naar nieuwe teamleden die passen in onze organisatie en in ons team. Werkplezier vinden we heel belangrijk en dat zie je ook terug in onze projecten.” 

Het pand was 1 oktober 2020 gereed en inmiddels hebben alle medewerkers volgens Verschuren hun eigen plek gevonden, in het bedrijf en in het pand. “Onze mensen dragen verantwoordelijkheid voor de functie die ze vervullen. We groeien op een organische manier, er ontstaan nieuwe kansen, die door onze medewerkers gegrepen worden. Ontwikkelen en doorgroeien binnen onze organisatie vinden wij zeer waardevol.”

Een van de teamleden aan het werk.

Verschuren is dankbaar en trots op het bedrijf, de mensen en de ontwikkeling in de afgelopen jaren. “We zijn goed in hard en lekker werken en willen dat met veel plezier blijven doen. Dat is onder meer te danken aan de goede onderlinge communicatie, waarbij ruimte is voor ontwikkeling als team en individu. Onze doelstelling voor 2022 is om met veel werkplezier invulling te geven aan mooie projecten en de goede balans tussen kwantiteit en kwaliteit vast te houden en hiermee gestaag te blijven groeien. De planning voor 2022 is goed gevuld! We hopen binnenkort ook onze teamleden met hun partner in het nieuwe pand uit te kunnen nodigen voor een feestelijke borrel.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.