Platform voor de interieurbouwbranche
NIEUW in het Ostermann kantenassortiment: Spiegelglans in chroomoptiek

NIEUW in het Ostermann kantenassortiment: Spiegelglans in chroomoptiek

De nieuwe kant “chroomoptiek” van Ostermann geeft nog meer glans aan moderne meubels. De kant heeft een glansgraad hoger dan 90 glansgraadpunten en creëert daarmee aan de smalle zijde een heel bijzonder spiegeleffect.

Vooral aan fronten, maar ook aan schappen of meubilair brengt de nieuwe kant bijzondere accenten aan. Ook in de standbouw of winkelinrichting trekt de uitzonderlijke glans de aandacht en vormt een echte blikvanger voor bezoekers en klanten. Het betreft hier een gecoate ABS kanten. Deze kant is eenvoudig op de kantaanlijmmachine te verwerken en is in de standaardbreedtes 23, 33, 43 en 100 mm en in de dikte 1 en 2 mm leverbaar. De kant wordt voorzien van een beschermfolie om beschadigingen tijdens transport en het verwerken te voorkomen.

Perfecte finish van uni-kleuren platen
De nieuwe kant is perfect om als ‘accentkant’ bij verschillende oppervlakken te gebruiken. Vooral de combinatie met lichte uni-kleuren platen wordt door Ostermann aanbevolen. Wilt u zich door de exceptionele glans van de nieuwe kant laten overtuigen, dan kunt u bij Ostermann een monster aanvragen.

Kanten vanaf 1 meter „just in time“ geleverd
Met de bekende snelle leverservice voor artikelen uit voorraad levert Ostermann kanten uit ABS, melamine, acryl, aluminium en echt hout, in iedere lengte vanaf 1 meter en in iedere breedte tot 100 mm. Het grootste kantenassortiment van Europa omvat meer dan 12.000 kanten, passend bij de oppervlakken van meer dan 70 fabrikanten. En natuurlijk steeds de passende kanten bij de actuele meubeltrends!

Meer informatie over de nieuwe kant vindt men via het zoekbegrip “Highlights032019” op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.