Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuw meubelschapsysteem bij Ostermann:  Smartframe voor een flexibel, open ruimtelijk design.

Nieuw meubelschapsysteem bij Ostermann: Smartframe voor een flexibel, open ruimtelijk design.

In toevoeging op de Smartcube biedt de kantenspecialist Ostermann een nieuw open meubelschapsysteem, genaamd Smartframe, aan. Het rechthoekige, uit vierkante profielen bestaande systeem is veelzijdig toe te passen in het keuken-, woon-, kantoor- en badkamerinterieur.

Gemak en openheid zijn kenmerkend voor ons nieuwe interieur. Ideaal hiervoor zijn meubels, die in verschillende interieurs toegepast kunnen worden, meerdere functies kunnen hebben en daarbij tegelijkertijd designelementen vormen – voor in de keuken, in de woonkamer, in de badkamer of op kantoor. Met Smartframe biedt Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer een meubelschapsysteem aan, dat aan al deze eisen voldoet. Het meubelschapsysteem bestaat uit 2 voorgemonteerde rechthoekige kaders, die door de inlegbodems geheel naar eigen inzicht of wens vormgegeven en aan elk interieur aangepast kunnen worden.

2 oppervlakken – 2 afmetingen.

Smartframe is leverbaar in 2 afmetingen (580 x 250 mm en 780 x 250 mm) en in 2 trendy, mat uitziende oppervlakken (inoxkleurig geëloxeerd en zwart geëloxeerd). Het systeem bestaat, net zoals de Smartcube, uit 18 x 18 mm dikke vierkante profielen en past daardoor perfect bij meubels, die zijn vormgegeven met het innovatieve meubelschapsysteem Smartcube. Uiteraard vormt de Smartframe óók als los decoratief element een echte eye-catcher.

Individuele vormgeving

Door de individuele mogelijkheden met inlegbodems is het meubelschapsysteem perfect aan elk interieur aan te passen. Het maakt niet uit, of men kiest voor echt houten platen, fineer oppervlakken of HPL plaatmateriaal. Door de individuele keuze of vormgeving van de bodem is de Smartframe perfect op elk interieur af te stemmen.

Speels effect door meerdere sets

Smartframe ziet er zeer indrukwekkend uit, wanneer er meerdere sets – in verschillende afmetingen – aan de wand worden aangebracht. Door het speelse effect van de verschillende kadergroottes ontstaat er een bijzonder aantrekkelijk en levendig design. En zijn er geen grenzen gesteld aan de creativiteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.