Platform voor de interieurbouwbranche
HoutPro+

Nieuw invalzaag zaagt als een warm mes door boter

down_hks_ts60k_576721_a_13a

Tekst | Festool

Beeld | Festool

24 oktober 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Vanaf heden verkrijgbaar!

De nieuwe invalzaag TS 60 K zaagt hout alsof het boter is. Bovendien is deze nu nog veiliger en veelzijdiger dan ooit. Dankzij de unieke KickbackStop-technologie minimaliseert de nieuwe zaag het risico op letsel, het beschermt het werkstuk en maakt daarnaast het werken veiliger. De grotere zaagdiepte van 60 millimeter zorgt voor een onovertroffen veelzijdigheid aan toepassingen. De koolborstelloze EC-TEC-motor van de nieuwste generatie maakt de nieuwe invalzaag robuust, krachtig en compact.  

Meer veiligheid tijdens het zagen dankzij de KickbackStop

De nieuwste invalzaag is nu nog veiliger, want onze unieke KickbackStop beschermt niet alleen het werkstuk, maar minimaliseert ook het risico op letsel. De KickbackStop zorgt ervoor dat het zaagblad binnen een oogwenk stopt bij een terugslag die veroorzaakt wordt door vastlopen bij het zagen of induiken in het werkstuk. De TS 60 K staat dus niet alleen garant voor precisie en prachtige resultaten, maar ook voor veiligheid.

Pure veelzijdigheid 

Met de TS 60 K heeft Festool zijn meest veelzijdige invalzaag gecreëerd, omdat met een zaagdiepte van 60 mm en de compacte constructie, eersteklas resultaten kunnen worden bereikt. Zelfs versteksneden van 45° in massieve platen tot 40 mm kunnen – ook met de geleiderail – worden gezaagd. De nieuwe invalzaag kan nu ook met alle afkortrails gecombineerd worden. Op deze manier is het mogelijk om herhaalbare, precieze en zuivere afkortzaagsneden te realiseren.  Wederom heeft Festool aan veel andere details gedacht, zoals een eenvoudige zaagbladwissel, splinterbescherming en fijninstelling. 

Robuust en krachtig

De uitdrukking ‘Zaagt als door boter’ beschrijft perfect de prestatiemogelijkheden van de nieuwe machine. De koolborstelloze EC-TEC-motor van de nieuwste generatie maakt de zaag vrijwel onderhoudsvrij en krachtig. De maximaal 6.800 toeren per minuut zorgen voor ideale verspaning, moeiteloze voeding en een zeer goede zaagsnedekwaliteit.  

Andere nieuwe machines die nu ook verkrijgbaar zijn bij uw dealer: 

– De accustofzuigers: CTC MINI/MIDI en 

de CTC SYS;

– De accu-afkortzaag KAPEX KSC 60.

U kunt deze nieuwe machines uiteraard uitproberen tijdens de HoutPro+. Verder voorzien wij u daar graag van informatie en advies op maat. Ga naar onze site voor meer informatie.

HAL 1 – STAND 1121  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht