Platform voor de interieurbouwbranche
NIEUW: Grass Nova Pro Scala lades op maat

NIEUW: Grass Nova Pro Scala lades op maat

Sneller en eenvoudiger – meer tijd voor het vormgeven

Ostermann confectioneert voortaan ook de gewilde Grass Nova Pro Scala lades en binnenlades kant-en-klaar op maat, al vanaf 1 stuk. Zo besparen keuken-, meubel- en interieurbouwers snel en eenvoudig tijd. Tijd die dan besteed kan worden aan creatieve ideeën.

Om zelf een lade op maat te maken, moet men enkele stappen uitvoeren: van het bestellen van de onderdelen, het op maat maken en het bekanten van de bodem en de achterwand tot het boren en monteren van alle losse onderdelen. In de Ostermann Configurator op www.ostermann.eu kunnen, naast houten lades en Hettich ArciTech lades, nu ook Grass Nova Pro Scala lades snel en eenvoudig online op maat geconfigureerd worden en direct kant-en-klaar besteld worden. Uiteraard kunnen ook de passende ladegeleiders direct mee besteld worden.

Het ladesysteem Nova Pro Scala

Met de Nova Pro Scala biedt Grass een veelzijdig, compleet ladesysteem vol individuele designmogelijkheden. Deze kenmerkt zich door de puristische vormen, perfecte eenheid van vorm en functie door de markante lijnen, rechte hoeken en kleine rondingen. De Nova Pro Scala lades staan voor bijzonder licht openen, uitstekende loopeigenschappen, minimale doorbuiging en maximale betrouwbaarheid.

Veel diversiteit voor individuele lades op maat

In de Configurator van Ostermann kan men uit 3 verschillende kleuren en 5 zijwandhoogtes kiezen. Beginnend al vanaf 63 mm voor beperkte ladehoogtes tot 186 mm en 250 mm voor speciale toepassingen. Afhankelijk van de configuratie kan men ook kiezen uit glazen inschuifelementen, de Crystal Plus zijwand of een variant met reling. De Nova Pro Scala is uiterst veelzijdig en biedt ontzettend veel mogelijkheden. Het is mogelijk om zowel lades in standaard kastbreedtes, alsook in individuele maten te confectioneren. Bovendien kan er gekozen worden voor het dempingssysteem Soft-close en openingssysteem Tipmatic.

Geconfectioneerd kant-en-klaar op maat bestellen

Zodra de keuze gemaakt is voor de kleur, hoogte, zijelementen en eventuele geleiders, maakt Ostermann de geconfectioneerde Nova Pro Scala lades van hoogwaardige Ostermann-kwaliteit binnen 3-8 werkdagen na opdracht. Op locatie hoeft slechts het front en eventuele designelementen aangebracht te worden en de lade kan direct in een kast gemonteerd worden. Hierdoor bespaart de keuken-, meubel- en interieurbouwer waardevolle tijd en kan hij zich volledig concentreren op de individuele wensen van zijn klanten.

Meer informatie over Grass lades op maat vindt men via het zoekbegrip „#Ladesopmaat“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.