Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuw! Favorite Colour Collection van Anker Stuy Verven

Nieuw! Favorite Colour Collection van Anker Stuy Verven

De drie kleurenpaletten uit deze collectie,  Natural Basics, Industrial Atmosphere en Velvet Touch, zijn perfect met elkaar te combineren en verkrijgbaar in muurverven, lakken en beitsen.

Meubel- en interieurlakken

De kleuren uit de Favorite Colour Collection zijn nu ook verkrijgbaar in zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen meubel- en interieurlakken. Op onze website staat aangegeven om welke lakken het exact gaat: https://www.ankerstuy.nl/ongecategoriseerd/favorite-colour-collection/

De paletten

Natural Basics
De titel van het palet zegt het al: natuurlijke basistinten. Deze zijn te krijgen in 18 verschillende zachte kleuren. Met dit palet wordt een mooie basis in huis gecreëerd. 18 basiskleuren die fris, strak en sereen zijn.

Industrial Atmosphere
Warme en stoere kleuren zijn terug te vinden in het kleurenpalet Industrial Atmoshpere. Deze kleuren geven sfeer aan een interieur. Van mooie aardetinten tot diepe groene kleuren, dit palet past perfect bij een industriële inrichting.

Velvet Touch
Met de kleuren uit het Velvet Touch palet krijgt het interieur een luxe uitstraling. 18 warme kleuren die eigen look geven aan het  interieur. Als de nadruk wordt gelegd op een van deze kleuren in de ruimte dan is het mooi om daar de accessoires op aan te passen. Of kies voor een bontere mix en ga voor meerdere kleuren in huis.

Vele mogelijkheden

Door de verschillende kleuren en de verkrijgbaarheid in verschillende verven en lakken, biedt deze collectie tal van mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.