Platform voor de interieurbouwbranche

Nieuw Dynaplus interieurplaatbeslagschroef

Speciaal voor het bevestigen van scharnieren of ander beslag op de kopse kant van plaatmateriaal hebben we de interieurplaat beslagschroef ontwikkeld. Zo moeten pianoscharnieren in sommige situaties wel eens op de kopse kant van het plaatmateriaal worden vastgezet. Door de gelaagde opbouw van veel plaatmateriaal is deze kant heel gevoelig voor uitzetten of splijten wanneer je hierin schroeft; maar niet met de Dynaplus interieurplaat beslagschroef!

De unieke driehoek-vormige diamond-point aan de punt van de schroef zorgt voor een maximale boorcapaciteit. Hierdoor kun je deze schroeven zonder voorboren gebruiken. Deze speciale beslagschroef is leverbaar in twee afmetingen; 3,5×40 en 4,0×40. Ze hebben een kleine en vlakke platkop van 6,0 of 7,0mm doorsnede, zonder freesribben, die mooi vlak verzinkt in boorgaten van 3,5 tot 6,0mm. De diepe TX-15 aandrijving geeft een stabiele krachtoverbrenging van de bit op de schroef. Door het kleine borstgedeelte onder de schroefkop heeft deze schroef een hogere breekwaarde in de praktijk; hiermee vangt hij de klap op waarmee de schroef op het scharnier wordt vastgeschroefd, waardoor deze niet afbreekt. 

DYNAPLUSPUNTEN:

  • Probleemoplosser voor beslag op de kopse kant
  • Diamond-point voor optimaal voorboren
  • Kleine platkop zonder freesribben voor nette verzinking
  • Klein borstdeel onder kop maakt de schroef extra sterk

SCHROEVEN VOOR DE VAKMAN

De schroeven van Dynaplus® zijn kwaliteitsschroeven voor de professionele gebruiker.

Het is een Nederlands merk dat schroeven ontwikkeld voor optimaal schroefgemak. Schroeven met karakter; waar je opvallend eenvoudig mee kan werken door een zeer lage indraaiweerstand.

Je moet er snel, eenvoudig en veilig mee kunnen werken én ze moeten optimaal functioneren in verschillende soorten bouwstoffen dat zijn de kenmerken van Dynaplus. Een passende schroef voor elke klus en geschikt voor duurzaam gebruik in de praktijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.