Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuw: de lineaire lens van Häfele.

Nieuw: de lineaire lens van Häfele.

Of het nou gaat om een aanrechtblad of een werkplek in een kantoor: alleen met de juiste verlichting kun je echt ontspannen werken. Maar hoe zorg je voor goed licht op de plek waar het nodig is? Zonder dat het licht ongewild in je ogen schijnt?

Häfele heeft daarvoor iets unieks ontwikkeld: een nieuwe lineaire lens, die de lichtsterkte van een ledstrip versterkt, focust en filtert. Dé oplossing voor het verlichten van bijvoorbeeld een keukenwerkblad, kantoorwerkplek of de binnenkant van een kast.

Standaard verspreiding links en verspreidingslicht mét lineaire lens rechts.

Precies de juiste focus

Dit is het idee: je plaatst de lens over een ledstrip. De lens geeft precies de juiste focus/richting aan het licht. Op de plek waar je licht wilt hebben, is de lichtsterkte 100%. En tegelijkertijd word je nooit door het licht verblind. Het verblindende effect is dankzij de innovatieve lens minimaal: zo’n 85% minder dan normaal. Ideaal dus als je een werkplek of kast perfect wilt uitlichten.

Toepassing op bestaande ledstrips

De lineaire lens is door Häfele zelf ontwikkeld: ‘Made in Germany’. Een exclusieve innovatie dus, geschikt voor alle Loox5 ledstrips met een breedte van 5 of 8 mm.

Meer weten of bestellen?

Kijk voor een duidelijke uitleg én een filmpje op: http://bit.ly/Häfele_Lineaire_Lens

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.