Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuw cirkelzaagblad is goed ontvangen in de markt
Het BrillianceCut cirkelzaagblad zorgt voor een betere afwerking, is eenvoudiger om mee te zagen en laat geen sporen na. (Beeld: Oogst Groningen)

Nieuw cirkelzaagblad is goed ontvangen in de markt

‘Ons team denkt met de klant mee; je bent geen nummer’

Veel materialen vereisen een speciale verwerking en bewerking. Dat geldt zeker voor het zagen van bijvoorbeeld Himacs materiaal of acrylglas. De kans op het ontstaan van krassen of uitbreuk is aanzienlijk. Een nabewerking is vaak noodzakelijk. 

Wie kiest voor het BrillianceCut cirkelzaagblad kan het materiaal direct lijmen of polijsten.

Wie echter kiest voor het BrillianceCut cirkelzaagblad kan het materiaal direct lijmen of polijsten. Martijn van ’t Hooge, eigenaar van interieurbouwspecialist Martdesign, koos op advies van de specialisten van Leitz voor deze zaag. “Ik ben al jaren klant. Wekelijks komt een medewerker van de buitendienst de zagen ophalen die geslepen moeten worden. En regelmatig wordt dan op dat moment nieuwe informatie gegeven over noviteiten in hun assortiment. Omdat ze ons bedrijf goed kennen, merk je dat zij echt meedenken en oplossingsgericht bezig zijn als wij vragen stellen. Zij geven mij nooit het gevoel dat ik een nummer ben. Het contact is goed en ze hebben altijd een passend antwoord op onze uitdagingen. Het advies om voor het BrillianceCut cirkelzaagblad te kiezen is daarvan een nieuwe bevestiging.”

Keuze BrillianceCut

Zoals bekend heeft Leitz een goede naam opgebouwd in de hout-, metaal- en kunststofverwerkende industrie. Verkoopadviseur Niek Zoer benadrukt echter dat het bedrijf ook een uitstekende partner is voor alle interieurbouwers. “Onze samenwerking met Martdesign is daarvan het bewijs. Het is een relatief klein bedrijf, dat de hoogste kwaliteit nastreeft. Voor het zagen van bijvoorbeeld Himacs en PMMA glas bleken zij niet over de juiste zaag te beschikken. Met de zagen die zij tot hun beschikking hadden, braken er hoekjes af en was het niet mogelijk een strakke zaagsnede te krijgen. Onze collega’s hebben voor deze toepassing een zaag ontwikkeld, de BrillianceCut. Deze is op locatie bij Martdesign getest en bleek een uitstekende keuze te zijn. Zij waren direct overtuigd.”

Het Himacs materiaal oogt perfect en behoudt zijn exclusieve uitstraling. (Beeld: Oogst Groningen)

Dienstbaar en flexibel

Martijn van ’t Hooge begon ooit als zzp’er in de interieurbouw, maar binnen een aantal jaren groeide zijn onderneming uit tot een volwaardig bedrijf met personeel en een eigen werkplaats. “Ik hou er van om creatief bezig te zijn en mooie dingen te bedenken. Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit een horecafamilie, maar daarin kon ik mijn ei niet kwijt, maar ik leerde wel om dienstbaar en flexibel te zijn. Bovendien ben ik geen man met een negen tot vijf mentaliteit. Met Martdesign werken we zowel voor particuliere als de zakelijke markt. Wij ontwikkelen en produceren maatwerk meubilair, maar ontwerpen tevens volledige interieurs. Speciaal daarvoor hebben we de beschikking over een eigen interieurarchitect.”

Kostenbesparende oplossing

Martdesign ontwikkelde recent interieuronderdelen voor het Thialfstadion in Heerenveen, een ijssalon in Groningen en bij een uitzendketen. “Wij werken met hoogwaardig materiaal en dat verdient een perfecte behandeling. Jaren geleden adviseerden collega’s mij al op de mogelijkheden en service van Leitz. Daar hebben we een uitstekende relatie mee opgebouwd. Ze vragen altijd of we iets specifieks nodig hebben. Zij komen daarna met een passende oplossing. Net zoals nu met dit BrillianceCut cirkelzaagblad. Het zorgt voor een betere afwerking. Het is eenvoudiger om mee te zagen, het laat geen sporen na in het materiaal en het kost minder tijd. Alles bij elkaar is dit dus een kostenbesparende oplossing. Onze klanten zijn vanzelfsprekend ook tevreden. Het Himacs materiaal oogt perfect en behoudt zijn exclusieve uitstraling. Dat is de belangrijkste winst.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.