Platform voor de interieurbouwbranche
NIEUW bij Ostermann. Furniture Linoleum – perfect op maat

NIEUW bij Ostermann. Furniture Linoleum – perfect op maat

Vanaf nu kan Furniture Linoleum echter ook op maat in de gewenste lengte en breedte op de millimeter nauwkeurig gesneden worden.  Het geleverde product kan, zonder verdere bewerking, direct geperst worden. Meer informatie over deze nieuwe service vindt men onder het zoekbegrip „#gewenstemaat“ op de Ostermann website www.ostermann.eu.

Furniture Linoleum is gemaakt van natuurlijke materialen uit herwinbare grondstoffen en is perfect als meubeloppervlak. Ook vanwege de eenvoudige, ongecompliceerde verwerking. Echter door het hoge gewicht van dit hygiënisch en duurzaam materiaal is het niet altijd gemakkelijk om dit materiaal precies op maat te snijden. Vooral wanneer er grote oppervlakken precies op maat gesneden moeten worden. Dan is niet alleen kracht, maar ook voldoende werkruimte voor het snijden nodig.

Voordelen van exact op maat geconfectioneerd

Om deze reden heeft Ostermann hierop ingespeeld en confectioneert de veelgevraagde oppervlakken Furniture Linoleum Desktop en Bulletin Board op de millimeter nauwkeurig in de gewenste lengte en breedte. Geleverd wordt een perfect gesneden oppervlak, dat direct in de werkplaats verder verwerkt kan worden. De keuken-, meubel- of interieurbouwer hoeft deze niet meer bij te snijden en bespaart hiermee niet alleen tijd bij het verwerken, maar er ontstaat ook geen onnodig restmateriaal.

Productie binnen 7 werkdagen

De producten op maat kunnen snel en eenvoudig online besteld worden in de Ostermann Configuratorwereld op www.ostermann.eu. Hier kan men de kleur en het oppervlak kiezen, de gewenste afmeting ingeven en het oppervlak direct bestellen. Furniture Linoleum Desktop wordt geleverd met een maximale afmeting van 3200 x 1830 mm en Bulletin Board met een maximale afmeting van 3200 x 1220 mm. Hetzelfde materiaal kan ook als backing direct op de millimeter nauwkeurig gesneden mee besteld worden.

Uitgebreide monsterservice Furniture Linoleum Desktop is bij Ostermann in 21 attractieve kleuren verkrijgbaar. Het bekende Bulletin Board prikbord linoleum is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren. Om de keuze in kleur of materiaal te vergemakkelijken, zijn er monsters aan te vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.