Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuw bij Ostermann: ABS kanten met butcherblock-decor
Bij Ostermann zijn twee nieuwe ABS kanten met butcherblock-decor uit voorraad leverbaar. Hier op de afbeelding ziet men de decorvariant „Noten”. Bovendien is de kant ook als „Eiken-decor“ verkrijgbaar.

Nieuw bij Ostermann: ABS kanten met butcherblock-decor

Oppervlakken met butcherblock optiek zijn een klassieker in de keukenbouw. Ze worden als werkblad, achterwand of voor kastbodems vaak in combinatie met supermatte uni-kanten toegepast. Keuken-, meubel- en interieurbouwers, die als afwisseling oppervlakken met een butcherblock-decor willen toepassen, vinden bij ons hiervoor twee nieuwe attractieve ABS kanten.

De twee nieuwe ABS kanten „Oak Butcherblock houtnerf“ en „Walnut Butcherblock houtnerf“ zijn bij Ostermann direct uit voorraad leverbaar. De realistische structuur van de houtnerf accentueert het natuurlijke karakter en de levendige elegantie van het decor. Beide kanten zijn in de standaardafmetingen 23, 33, 43 en 100 x 2 mm en vanaf 1 meter leverbaar en worden normaal gesproken standaard de volgende werkdag geleverd.

ABS kant Walnut Butcherblock houtnerf

Wie een voorkeur heeft voor een levendig butcherblock optiek, kiest bij Ostermann voor de kant in de kleur „Noten“. Door de rijke afwisseling tussen lichte en donkere elementen, geeft de kant de klassieke optiek van de staafverlijmde blokken perfect weer. Het elegante karakter van Noten past perfect bij matte, donkergrijze, zwarte of donkerblauwe oppervlakken. Uiteraard is het decor perfect met lichte geel- of groentinten en natuurlijk ook met warme wit- of beigetinten te combineren.

ABS kant Oak Butcherblock houtnerf

In tegenstelling tot de Noten-variant heeft de Eiken-uitvoering van de butcherblock kant iets minder contrastrijke kleuren. Hier passen de verschillende delen met de voor Eikenhout typerende uitstraling ton-sur-ton perfect bij elkaar. De aantrekkelijke, licht grijze natuurlijke kleur accentueert de natuurlijke uitstraling en past perfect bij alle lichte en donkere unikleuren. Door de tamelijk homogene kleur is de kant niet alleen met uni, maar ook perfect met decorkleuren, zoals monochrome metallic- of steendecoren te combineren.

Waarom kiest men voor butcherblock?

Supermatte oppervlakken zijn in de keukenbouw duidelijk een trend. Echter zonder bijpassende contrastoppervlakken krijgen ze al snel een steriele of saaie uitstraling. Om een moderne keuken een rustiekere en levendigere uitstraling te geven, vormen contrastoppervlakken zoals werkbladen, kasten of achterwanden met houtdecoren met bijvoorbeeld het elegante en tijdloze butcherblock-decor een perfecte oplossing.

Waarom zijn kanten al vanaf 1 meter leverbaar?

Indien een keuken-, meubel- of interieurbouwer een kant alleen voor één werkblad, één losse kast of één achterwand nodig heeft, ontstaat er als de kant alleen per rol besteld kan worden vaak onnodig restmateriaal. Dit restmateriaal dient vervolgens opgeslagen te worden en later, in het ergste geval, ongebruikt vernietigd te worden. Ostermann adviseert daarom om de kanten in kleine hoeveelheden te bestellen. Het aantal benodigde meters wordt dan afgerold, op maat gesneden en verzonden. De in kleine hoeveelheden bestelde kanten worden dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie over de bovengenoemde kanten vindt men via het zoekbegrip “Highlights112020” op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.