Platform voor de interieurbouwbranche
NIEUW: ABS kant Indian Oak rood

NIEUW: ABS kant Indian Oak rood

De nieuwe kant „Indian Oak rood“ combineert het authentieke met het moderne. De rode houtnerftekening op een lichte Eikentint geeft het decor een bijzonder karakter, zonder overheersend te zijn. Daardoor is Indian Oak rood goed toe te passen in diverse stijlen.

Het doet enigszins denken aan een Scandinavisch design: de rode kleur, het lichte hout. Dit brengt men naar pittoreske blokhutten bij Scandinavische fjorden. Dus eerder Zweden dan India. Waarom dan de naam Indian Oak? Indiaas Eiken, waarop het nieuwe decor is geïnspireerd, is afkomstig, zoals de naam al doet vermoeden, uit Azië.  Bij de kanten daarentegen gaat het om een fantasiedecor, dat ook een Noordelijkse uitstraling heeft. Dit past bij het gelijknamige decor van Pfleiderer, zoals twee trommelstokken bij elkaar passen. „Indian Oak rood“ is onderdeel van de nieuwe Pfleiderer „Design Collectie 2021-2024“ in de kleurstijl „Summertime“.

Perfect passend: ABS kant „Indian Oak rood“ van Ostermann

Om te zorgen dat er één geheel ontstaat tussen het Pfleiderer plaatmateriaal en de kanten, is bij Ostermann de ABS kant „Indian Oak rood houtnerf“ verkrijgbaar. Deze is qua decor en qua structuur geïnspireerd op de uitstraling van echt hout. Keuken-, meubel- en interieurbouwers kunnen de kant in de standaard afmetingen 23, 33, 43 en 100 mm bij 2 mm direct uit voorraad verkrijgen. Meer informatie over de nieuwe kant vindt men via het zoekbegrip “#Highlights02” op de Ostermann-website www.ostermann.eu

Een goede combinatie: één decor, verschillende stijlen

De basiskleur van het decor „Indian Oak rood“ is een lichte Eikentint. De structuur lijkt op echte houtnerven en is door het reliëf in het oppervlak niet van echt te onderscheiden. De roestrode kleur van de nerftekening accentueert het reliëf op een bijzondere manier en wijze. Echter is het opvallende, sprekende design van de nieuwe kant van Ostermann goed met verschillende interieurtrends te combineren:

 • door de licht Scandinavische uitstraling is het uitermate geschikt voor een Nordic design
 • klassiek Eiken interieurs krijgen door het levendige decor een extra dimensie
 • de contrastrijke houtstructuur past goed bij metallic industriële elementen, bijvoorbeeld bij zwarte tafelpoten en is daarmee goed passend bij
  een loft design.

Kleine opdracht? Geen probleem!

Terwijl de woonruimte steeds duurder wordt en het aantal eenpersoonshuishoudens toeneemt, neemt voor veel mensen ook de waarde voor kwaliteit in de eigen woning toe. Er is daarom steeds meer vraag naar bijzondere oplossingen voor kleine ruimtes en meubels. Hiervoor levert Ostermann kanten al vanaf 1 meter. Door de snelle just in time leveringen kunnen keuken-, meubel- en interieurbouwers snel vakwerk afleveren.  Op naar het volgende project.

Ostermann Service

 • Kanten per meter vanaf 1 meter
 • Kanten snijden op iedere gewenste breedte tot 100 mm
 • Kanten in verschillende diktes
 • Kanten in ABS, melamine, acryl, aluminium en echt hout
 • Airtec kanten uitlevering in 2-4 werkdagen
 • Laser kanten uitlevering in 2-4 werkdagen
 • Infratec kanten uitlevering in 2-4 werkdagen
 • Kanten voorlijmen met smeltlijm
 • Grootste voorraadprogramma in Europa met 150.000 koppelingen kant bij plaat
 • Grootste kantenassortiment in Europa.
 • Voorraadartikelen voor 16:00 uur besteld, normaal gesproken de volgende werkdag in huis

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.