Platform voor de interieurbouwbranche
Nauwe samenwerking met klanten en onze in-house kennis voor productinnovaties, leidt tot nóg beter assortiment
(Beeld: Grafikplusfoto – Fotolia)

Nauwe samenwerking met klanten en onze in-house kennis voor productinnovaties, leidt tot nóg beter assortiment

Het in het Belgische Oudenaarde gevestigde familiebedrijf EOC Group, met meer dan 10 productielocaties verdeeld over Europa en Azië, ontwikkelt en produceert een groot gamma van hoogwaardige kwaliteitsproducten als onmisbare grondstof in tal van eindproducten zoals textiel, tapijt, constructie, automotive, non-woven, papier, karton, verf, lijm, detergenten en cosmetica. 

De Adhesive Division van de EOC Group biedt een breed scala aan industriële lijmen voor bijvoorbeeld lamineren, papier en kartonnage, verpakking, constructie en assemblage en hygienische producten. Ligt de focus van de Adhesive Division op watergebaseerde producten, focust de Business Unit Hot Melt Adhesives zich enkel en alleen op de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige industriële Hot Melts.

“Met een nieuwe range Hot Melts voor de houtverwerkende en aanverwante industrieën zijn we klaar voor het bewerken van de markt”, legt Eric van Spreuwel, Business Manager Hot Melt Adhesives Europe, uit. 

Voortdurend overleg en nauwe samenwerking met klanten gecombineerd met de in-house kennis voor productinnovaties  en een continue product- en procesverbetering heeft geleid tot een assortiment specifieke Hot Melts die zowel de markt- als de klantverwachtingen overtreffen. Of het nu gaat om edge banding, profile wrapping, het verlijmen van a-polaire PP folie of polaire afwerking zoals PVC, fineer, CPL etc. is er binnen de EXOMELT 5000 range een geschikt product te vinden. Zowel gevulde als niet gevulde Hot Melts met verschillende kleuren, viscositeiten en smelttemperaturen om aan de meest voorkomende vragen te kunnen voldoen.

Niet levert EOC alleen kwalitatief hoogwaardige producten, we bieden daarnaast ook een uitgebreide service en ondersteuning aan onze klanten. Een ervaren team van Technical Support Specialists is dagelijks aanwezig op de productielocaties van onze klanten voor start-ups, process optimalisatie, field testen en het oplossen van productievraagstukken. Hierbij worden zij, indien nodig, ondersteund door onder andere het Research and Development Centre in Evergem (B). “Door deze intensieve samenwerking tussen klant en producent, collega´s van de diverse afdelingen onderling maar zeker ook de productielocatie in Hoogeveen (NL) zijn wij in staat om de meest passende oplossing voor industriële verlijmingsraagstukken te bieden. Innovatie, flexibiliteit en service, is dan ook de ruggengraat van ons bedrijf.”

Geïnteresseerd in wat wij zouden kunnen betekenen voor uw bedrijf? Graag bekijken wij samen met u hoe we in uw (industriële) proces efficiënter en/of kostreducerend kunnen verlijmen. Neem snel contact met ons op! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.