Platform voor de interieurbouwbranche
Natuursteen-look is nieuw in de collectie!

Natuursteen-look is nieuw in de collectie!

Betacryl solid surface is beschikbaar als plaatmateriaal en voorgevormde producten zoals (opzet)wastafels, baden en afvoerstoppen. Al deze producten kunnen naadloos worden samengevoegd om één prachtig geheel te vormen. Het is nog maar een van de vele voordelen van dit almaar populairder wordende materiaal

Bespaar tijd en verminder je fabricagekosten

Maar ook een losse waskom van solid surface op een houten meubel geeft je het juiste gevoel van luxe en wellness in bijvoorbeeld een badkamer. De ontwerpmogelijkheden van dit unieke materiaal in combinatie met de bijzonder goede hygiënische eigenschappen zorgen ervoor dat het zich goed leent in bijvoorbeeld keukens, badkamers, zorgtoepassingen, retail, horeca en jachtbouw. Maiburg is dan ook jouw dealer in Nederland voor de Betacryl solid surface materialen.

Veruit de meeste solid surface projecten worden gemaakt in de kleur Classic White 0-100. Aangezien Maiburg een ruime collectie aan lengtes, breedtes en diktes plaatmateriaal van Betacryl in het assortiment heeft, bespaar je tijd bij het bewerken en heb je een minimum aan restanten. Hiermee breng je de fabricagekosten flink omlaag. Behalve zaagoptimalisatie vormt ook het bewerken van het materiaal een belangrijke tijdscomponent.

Onze productspecialisten hebben inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in het bewerken van het solid surface materiaal. Zij kunnen jou voorzien van alle Tips en Tricks om solid surface te zagen, te frezen, te verlijmen en te schuren. Met een gedegen schuuradvies helpen wij bijvoorbeeld veel bedrijven aan een flinke tijdsbesparing. Ben jij benieuwd hoe je jouw solid surface-werkstuk het beste kan schuren naar mat, zijdeglans of hoogglans? Het bedrijf deelt haar kennis op dit gebied graag met je!

Spoel- en douchebakken, waskommen en baden

Betacryl is ’s wereld grootste producent van spoel- en douchebakken, waskommen en complete baden. Dus de keuze aan verschillende modellen is enorm. Diverse populaire producten biedt Maiburg rechtstreeks vanuit voorraad aan, maar alle andere modellen zijn al vanaf 14 dagen uit voorraad bij Betacryl in Italië leverbaar.

Uniek in de markt is dat de platen en voorgevormde producten van Betacryl allemaal van dezelfde productie-unit komen. Hierdoor kun je zeker zijn van een exacte kleurgelijkenis tussen de platen en voorgevormde producten alsmede tussen producten onderling. Een veelgehoorde klacht in de markt. Het materiaal kent bovendien een hoge kleurstabiliteit, ook over langere duur en zelfs in buitentoepassingen.

NIEUW: Solid Surface in natuursteen-look

Betacryl heeft een aantal unieke nieuwe materialen toegevoegd aan haar assortiment. Met de plaatmaterialen uit de venus-serie creëer je eenvoudig ronde vormen in een natuursteen-uitstraling, wat zeer verrassende ontwerpen op kan leveren. De aders zijn bovendien ook aan de zijkanten door-en-door beter zichtbaar. Diverse steen-, beton- en marmerdecors behoren tot de standaard mogelijkheden. Zien? Neem snel contact op met Maiburg! Latho panels.

Latho panels biedt jou als moderne ontwerper een paneel met een nieuwe driedimensionale belevenis. Met dit nieuwste product in het assortiment plaatmaterialen biedt Maiburg je een breed scala aan mogelijkheden voor de meubelindustrie en interieurbouwsector, allemaal gekenmerkt door de hoogste kwaliteit. Een modern ontwerp met bijvoorbeeld een solid surface waskom combineert perfect met de driedimensionaal gefreesde Latho-panelen. Het bedrijf is dan ook niet verrast door de enorme hoeveelheid interesse die het de laatste tijd ontvangt op dit materiaal.

Door gebruik te maken van speciale freestechnieken worden oppervlakken gevormd en krijgt het paneel haar eigen unieke textuur. Dit kan op een flexibel fineer dat verlijmd kan worden op een dragermateriaal naar keuze of als kant-en-klaar paneel op maat gemaakt.

De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en frezingen in de standaard afmeting 2440x1220mm. met diktes van 1,2 mm tot 50 mm. Gebruik Latho panels in combinatie met de schitterende solid surface producten van Betacryl en maak van je meubelstuk een échte eyecatcher in jouw interieurontwerp! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.