Platform voor de interieurbouwbranche
‘Natuurlijk zien we vol vertrouwen het jaar 2021 tegemoet’

‘Natuurlijk zien we vol vertrouwen het jaar 2021 tegemoet’

De tijds- en volume druk op de transporten van pakketten, pallets en containers is enorm. Corona begeleidt ons nog een tijd, … Veel van dit soort grote bewegingen in de markt kunnen wij niet beïnvloeden, maar beïnvloeden ons wel. De vraag is dan: wat kun je wel?

bent om te leveren, dus voldoende voorraad hebt om dat te kunnen doen. Daarom heeft Ostermann de voorraden de laatste maanden flink verhoogd. Natuurlijk geen 100 procent garantie, maar de uitleverbetrouwbaarheid komt daar wel in de buurt. 

Nieuwe bedrijfshallen met logistieke inrichtingen bieden ruimte aan meer voorraad, maar ook aan ruimte om op maat producties te optimaliseren of ruimer op te zetten. Als grootste voorraadhoudende handelaar van kantenband en meubelbeslag van Hettich en Grass kan Ostermann een uiterst compleet assortiment leveren. Behalve scharnieren en lades geldt dat ook voor schuifdeuren en rolluiken, inrichtings- en verbindingsbeslag, meubelgrepen en greeplijsten. Daarnaast is er natuurlijk het ruime assortiment eenvoudig te installeren verlichtingsproducten. En dit is slechts een deel van het complete assortiment.

Bij kantenband zijn de nieuwste collecties op voorraad. Bijvoorbeeld van het merk Pfleiderer; in alle gangbare maten, maar ook afwijkende maten en naar behoefte op maat gemaakt. Als het gaat om service staan de klanten bij Ostermann altijd op de eerste plaats.

Naast investeringen in gebouwen en installaties zijn ook nieuwe machines aangeschaft om de kwaliteit van de services verder te verhogen. Zo kan kantenband nog zuiverder op maat gesneden worden of voorzien worden van de passende verwerkingslaag voor de verschillende technieken als Airtec en Laser. Tevens is het mogelijk lades van merken als Hettich en Grass op maat te bestellen en te produceren. Net zoals schuifdeuren met verschillende vullingen of rolluiken in verschillende uitvoeringen.  

Producten van Forbo zijn op de gewenste lengte en breedte leverbaar, of zelfs als compleet meubelfront (of zijkant). In meubelfronten, kant en klaar op maat, is het assortiment inmiddels ook compleet. Behalve Forbo levert Ostermann tevens fronten met Fenix, hoogglans of mat HPL, Acryl, hoogwaardig gelakte, gefineerde en als 3D ommanteld. Veel van deze producten zijn online via de zogenaamde configuratoren te bestellen, net zoals (lijn-)verlichting op maat of de verzonken stroom- en datablokken van EVOline. 

Ostermann is de vertrouwde, compleet gesorteerde en betrouwbare leverancier van veel producten die nodig zijn om een ruimte en de daarbij behorende meubels vorm te geven. Compleet in lijmen, spoelbakken, afvalsystemen en werkplaatsartikelen. Er is veel kennis en expertise bij de contactpersonen aanwezig. Zij helpen graag of verschaffen natuurlijk de benodigde informatie. Via de zeer uitgebreide online-omgeving is Ostermann gedurende alle dagen van de week continu bereikbaar. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.