Platform voor de interieurbouwbranche
Multiplex kanten van Ostermann

Multiplex kanten van Ostermann

Door de stabiliteit, flexibiliteit en het uiterlijk zijn multiplex platen een hoogwaardig plaatmateriaal voor de keuken-, meubel- en interieurbouw. Kantenband kan een spaanplaat “omtoveren” tot een plaat met het uiterlijk van massief multiplex. Voor het toepassen van deze optiek kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij Ostermann kiezen uit kantenband van ABS, acryl en echt hout.

Voor wie een spaanplaat met een multiplex uiterlijk wil maken, biedt Ostermann talrijke direct uit voorraad leverbare oplossingen, van ABS en 3D acryl- tot fineer- en echt houten kanten. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. Een overzicht van het uitgebreide multiplexassortiment van Ostermann vindt men via het zoekbegrip “#Highlights01” op de Ostermann website www.ostermann.eu.

De veelzijdige klassieker: ABS kanten

Het meest gangbare materiaal kantenband ABS biedt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een uitermate grote veelvoud aan afmetingen en decoren. Hoe dik moet de kant zijn: 1 of 2 mm? En in welk decor: Beuken of Berken? Wil men liever een lichte of een donkere kleur? Bij Ostermann is er volop keus. En …. uitermate praktisch: alle ABS kanten van Ostermann met multiplex uiterlijk zijn direct uit voorraad leverbaar in verschillende breedtes tot 100 mm en de meeste kanten zelfs in twee diktes – 1 en 2 mm. In de dikte van 0,4 mm biedt Ostermann bovendien een dun-ABS kant ´Multiplex Berken glad´ aan.

Design-highlights

Zeker de moeite waard is de ABS kant Multiplex Plywood glad, die met de fijne donkere deeltjes het multiplex decor uitermate levendig weergeeft. Een andere design-highlight volgens de experts van Ostermann is de ABS kant Multiplex zwart-wit miniperl. Door de monochrome multiplexoptiek kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer van zwarte of witte spaanplaten nu bijzondere, in het oog springende panelen maken. Bovendien kan de keuken-, meubel- of interieurbouwer bij wit plaatmateriaal er voor kiezen om de ABS kant Compact-Style Multiplex-wit glad te verwerken. De witte boven- en onderzijde van de kant sluiten kleur technisch perfect aan op het witte plaatmateriaal. In het midden heeft de kant een brede streep met een fraaie multiplex uitstraling. Als de kant is aangebracht, ontstaat een beeld van een hoogwaardige multiplex plaat, tweezijdig met een witte, homogeen door-en-door gekleurde HPL-laag bekleed.

Met diepte-effect: 3D acrylkanten

Door het aan de achterkant van een kant gedrukte decor krijgen de 3D acrylkanten van Ostermann een bijzonder diepte-effect. Uiteraard is er bij Ostermann in dit materiaal ook een kant met multiplex uiterlijk verkrijgbaar. De 3D acryl kant Echtmultiplex glad is direct uit voorraad leverbaar in de standaardbreedtes 23, 33, 43 en 100 mm en in de diktes 1 en 2 mm.

Natuurlijk en elegant: fineer en echt houten kanten

Multiplex echt houten kanten kenmerken zich door natuurlijkheid en duurzaamheid. Zij zijn de chique finishing touch voor bijvoorbeeld bijzonder hoogwaardige plaatoppervlakken zoals Furniture Linoleum. De rollen fineer, in de houtsoorten Beuken en Berken zijn direct uit voorraad verkrijgbaar in de breedtes 24, 30, 33 en 43 mm, in verschillende diktes en met een rollengte van 50 meter. Bovendien kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij Ostermann uit verschillende Multiplex kantlatten kiezen.

  • De fineerkant Multiplex Symmetrie Beuken gestoomd + ongestoomd, geschuurd is verkrijgbaar in de afmeting 24 x 2 mm met een lengte van 3100 mm.
  • De fineerkant originele Multiplex Berken, geschuurd is verkrijgbaar in de breedtes 23 mm en 43 mm met een dikte van 2,65 mm en een lengte van 4000 mm.
  • De fineerkant Multiplex Symmetrie Beuken gestoomd + Ahorn, geschuurd is verkrijgbaar met een breedte van 42 mm en een dikte van 10 mm in de lengte 3100 mm.

Snel besteld – snel geleverd

Met de bekende snelle leverservice voor artikelen uit voorraad levert Ostermann verder kanten in grote en kleine hoeveelheden en in iedere breedte tot 100 mm. Het grootste kantenassortiment van Europa omvat meer dan 12.000 kanten, passend bij de oppervlakken van meer dan 70 fabrikanten. En daarom natuurlijk steeds de passende kanten bij de actuele meubeltrends!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.