Platform voor de interieurbouwbranche
Mooie materialen voor maatwerk oplossingen

Mooie materialen voor maatwerk oplossingen

Bij voorkeur kies je voor echte materialen zoals natuurlijk hout, glas, marmer, staal, textiel en leer. Maar in sommige gevallen is het budget ontoereikend of vraagt de wijze van toepassing om een andere oplossing. Dan is decoratief plaatmateriaal een goed alternatief. 

Plaatmateriaal geeft allure aan het interieur 

De collectie van het Italiaanse merk Cleaf is veelzijdig. Met decorspaanplaat, HPL en ABS-kantenband kun jij complete oplossingen ontwikkelen. Niet alleen voor particuliere interieurs, maar ook voor kantoor, horeca of retail projecten. Spraakmakend zijn de natuurgetrouwe decors in combinatie met reliëfs die tot de verbeelding spreken. De beleving van hout, beton, natuursteen, leer en textiel doet niet onder voor die van het echte materiaal. En daarmee geef je allure aan het interieur of maatwerk meubel. 

In dit maatwerk wandmeubel naar een ontwerp van Allure Kasten, is de subtiele leerstructuur uit de collectie PrimoFiore gecombineerd met de look van zwart fineer (collectie Fronda). Functionele opberglades en open vakken om persoonlijke items tentoon te stellen worden op maat ontwikkeld zodat ze optimaal in de ruimte passen. Het totale interieur ademt sfeer. Bekijk de collectie via DECOLEGNO.NL

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.