Platform voor de interieurbouwbranche
Producten

Meubelgrepen en garderobe: zwart blijft de trend

Griffe-2022-V1

1 februari 2022 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Wie meubelgrepen wil bestellen of een garderobe wil vormgeven, vindt bij Ostermann een uitgebreid assortiment aan producten. Vooral de vraag naar zwarte artikelen is enorm. Daarom zijn er nog meer meubelgrepen, meubelknoppen en kastbuizen in deze trendkleur direct uit voorraad leverbaar.

Zwarte meubelgrepen of -knoppen brengen moderne accenten op lichtmatte of supermatte meubeloppervlakken aan. Zij geven donkere meubelen een chique, exclusieve elegantie. Opdat de keuken-, meubel en interieurbouwer kan kiezen uit meer en nieuwe vormgevingsmogelijkheden, worden constant nieuwe zwarte varianten van bestaande grepen en greeplijsten, alsook nieuwe meubelgrepen en -knoppen met een zwart oppervlak in het uitgebreide assortiment van Ostermann opgenomen. Nieuw in het assortiment zijn bijvoorbeeld de twee kastbuizen “Design” en “Style”. Ze zijn perfect voor het vormgeven van trendy garderobes. Het uitgebreide assortiment van Ostermann vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer via het zoekbegrip „#Nieuwegreepoplossingen“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

NIEUW: kastbuizen “Design” en “Style”

Met de twee zwarte kastbuizen “Design” en “Style” kunnen nu ook de kastinrichting en garderobes in het zwart worden vormgegeven. Beide buizen hebben een lengte van 2500 mm, kunnen afzonderlijk worden ingekort en zijn verkrijgbaar met bijpassende accessoires. Voor een lineair design kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer kiezen voor de rechthoekige buis “Design”. De ovale variant “Style” overtuigt door de rondingen. Beide modellen hebben aan de bovenzijde een praktisch kunststof inzetstuk, dat beschermt tegen krassen op de stang en voorkomt dat de opliggende beugels rammelen.

Tip: design-greep Isabelle

Kenmerkend voor de combinatie van de stijl van verschillende greepklassiekers en design-grepen met een zwart oppervlak is volgens de experts van Ostermann de design-greep “Isabelle”. Optisch doet de lange greep denken aan een relinggreep. Het zwart poedergespoten oppervlak en de opgezette greepstang staan voor de innovatieve ontwikkeling van het populaire design. Het model is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Terug van weggeweest: meubelknoppen

Design-knoppen passen perfect bij de landelijke stijl, die momenteel weer de trend is. Onder de veelvoud aan designmogelijkheden vallen vooral de trendy modellen Leyla, Kea en Lilli op. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, gelakt en zwart, gelakt direct uit voorraad leverbaar.

NIEUW: zwarte, matte greeplijsten

Talrijke greeplijsten van Ostermann zijn ook met het oppervlak “zwart geëloxeerd, mat” verkrijgbaar. De profielen met de namen Baboa, Baladi, Baldi, Bolero of Blues zijn verkrijgbaar met een lengte van 2500 mm. Een nieuwe vormgevingsvariant heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer met de “Ballet” greeplijst, die speciaal is ontwikkeld om verstekranden fraai en precies af te sluiten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht