Platform voor de interieurbouwbranche
Meubeldesign zonder grenzen

Meubeldesign zonder grenzen

Het elegante snelmontage scharnier Sensys van Hettich biedt voor elk meubeldesign zowel de maximale designvrijheid als ook het comfort van zacht openen en geluidloos sluiten. Met een openingshoek tot 165° en een oplossing voor dikke of extreem dunne deuren. Of het nu gaat om een slank en strak design bij edele glasoplossingen of om Sensys in obsidiaanzwart voor donkere houtoppervlakten voor het luxe segment.

Het scharnierenassortiment van Hettich voldoet altijd aan de perfecte verbinding tussen deur en kast. Van glas, metaal en hout tot lichte constructies: voor ieder materiaal en vrijwel iedere toepassing is een passende scharnier te vinden. Met of zonder demping; voor alle soorten verbindingen is een oplossing denkbaar.

Daarom is het goed om voor Sensys – de scharniertechnologie met geïntegreerde demping – te kiezen. Deze zorgt voor nog meer comfort bij het sluiten van draaideuren. Door de unieke, grote, automatische sluiting neemt Sensys de sluiting vrijwel geheel alleen voor zijn rekening. Innovatief, zacht, licht en stil. Een groter comfort in bekroond design van Hettich. 

Sensys maakt de meubelen veiliger. Onder andere dankzij een speciale knop voor de snelontgrendeling. Deze wordt elegant en betrouwbaar afgedekt door de scharnierarm die het ongewenste
ontgrendelen van de deur voorkomen. Met het Sensys scharnier zonder insprong kan de deur zover worden geopend dat deze niet in de weg staat voor de binnengeleider. Het Sensys scharnier voor dikke deuren zorgt ervoor dat ook zware deuren probleemloos bewegen. Sensys benadrukt het harmonieuze uiterlijk van de meubelen. Het design van dit scharnier completeert meubels niet alleen in functioneel opzicht ideaal, maar ook esthetisch. Sensys valt volledig in de smaak bij klanten die oog hebben voor detail. Het Sensys dempingssysteem sluit iedere deur altijd betrouwbaar en stil. Of die nu klein en licht is. Of groot en zwaar. De uniek grote automatische sluithoek van 35° remt ook moeiteloos met kracht gesloten zware deuren.  Het is zelfs mogelijk om op de afdekkap van het scharnier een eigen logo te plaatsen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.