Platform voor de interieurbouwbranche
Meubeldelen stevig aan de wand bevestigen
Ostermann adviseert om bij het monteren van meubels aan de wand om de DuoPower pluggen van Fischer te gebruiken. Deze passen zich intelligent aan de ondergrond aan.

Meubeldelen stevig aan de wand bevestigen

Bij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer alles direct uit voorraad bestellen om meubelelementen stevig en vast aan de wand te monteren. Het uitgebreide assortiment van bevestigingssystemen van het merk Fischer bestaat uit veel verschillende producten en zijn direct uit voorraad leverbaar. Uitermate sterk en praktisch zijn de DuoPower pluggen.

Voor het stevig aan de wand monteren van meubels en meubelelementen heeft de totaalvakhandel voor de keuken-, meubel- en interierbouw Ostermann een compleet scala aan producten van het merk Fischer in het assortiment opgenomen. Hieronder vindt men niet alleen schroeven, kunststof- of hollewandpluggen, maar ook speciale producten zoals ankers, injectiemortels en talrijke overige toebehoren. Voor het stevig en veilig aanbrengen van meubelstukken met behulp van kunststof pluggen, adviseren de experts van Ostermann om de producten uit de DuoPower serie van Fischer te gebruiken. Meer informatie over de producten vindt men via het zoekbegrip „#Fischer“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

DuoPower: twee materialen – één doel

De pluggen van de DuoPower serie van Fischer hebben twee kleuren: rood en grijs. Dit is niet alleen voor het design, maar ook omdat de plug is gemaakt van de perfecte mix van twee verschillende materialen. Deze zorgen voor nog meer spreiding en een optimaal afgestemd indraai- en vastdraaimoment. De beide componenten passen zich individueel aan op de betreffende ondergrond. Daardoor past de DuoPower plug zich automatisch aan op de eisen van het materiaal en is daardoor uitermate veelzijdig toepasbaar.

Stevige houvast – voor elk materiaal

DuoPower pluggen passen zich aan de inbouwsituatie en de ondergrond aan. Ze spreiden zich in massieve materialen, vouwen zich in holle ruimtes of knopen zich bij plaatmaterialen. Door de compacte en korte vorm is bovendien minder tijd nodig bij het boren; bovendien heeft men korte schroeven nodig en bespaart men hierdoor materiaal en tijd. Voor veeleisende ondergronden of toepassingen, waarbij een bijzondere hoge belastbaarheid is gevraagd, is er bovendien een lange variant van de plug verkrijgbaar.

Ostermann tip Voor het kiezen van de juiste plug en schroef hebben de experts van Ostermann volgende praktische tip: de vereiste schroeflengte resulteert uit de lengte van de plug plus de dikte van de bevestiging plus de breedte van de schroefdiameter. Voor plaatmateriaal mag het schroefdraadloze deel van de schroef niet langer zijn dan het bevestigingsdeel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.