Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Metamorfose met plaatmateriaal

DecoLegno – Newday Office – S128 Pembroke – DSCF9670 – CS kopiëren

6 april 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Hierin waren openheid, licht en huiselijk met een juist kleurenpalet de ontwerpthema’s. Lonneke Oosterwaal van Leidmotiv en Hilbrand Meerveld van Dokter Interieurbouw vertellen over het project, hun samenwerking en de toepassing van DecoLegno plaatmateriaal. 

Structuren en vormen ademen sfeer

Openheid en huiselijk, maar ook vormen en structuren speelden een belangrijke rol in het ontwerp. In het interieurontwerp zie je rechte en organische vormen terugkomen. Afgeronde hoeken in de tafelbladen en zitelementen, maar ook in het behang. Dit zorgt voor een hip en huiselijk gevoel en maakt de sfeer toegankelijk. Voor het maatwerk heeft Lonneke gekozen voor S128 Pembroke met de natuurlijke structuur van eikenhout. In combinatie met geweven textiel, aaibaar suède, stoer terrazzo en stijlvol marmer in zachte kleuren. 

Toepassing van DecoLegno plaatmateriaal

Aan Dokter Interieurbouw de taak om het ontwerp te vertalen naar een maatwerkinterieur. “Doordat in het ontwerp van Leidmotiv zowel rechte als afgeronde vormen zichtbaar werden, konden wij goed uit de voeten met de collectie van DecoLegno”. Naast het decorspaanplaat dat geschikt is voor verwerking in de keukenkasten, is bijpassend HPL toegepast in de afgeronde tafelpoten en houten lamellen op de wanden. Het werkblad in de keuken en in de pantry is uitgevoerd in marmerlook Talco in HPL. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het hele project? Lees meer via DECOLEGNO.NL

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht