Platform voor de interieurbouwbranche
Met zorg werken aan interieurs in de zorg
Het interieur spreekt zowel de medewerkers als de bezoekers van Activ aan en biedt een comfortabele en warme zakelijke omgeving.

Met zorg werken aan interieurs in de zorg

‘Adel verplicht’, luidt het spreekwoord. Dat zien we terug in het kantoorinterieur van Activ Vastgoed in Arnhem. Het bedrijf presenteert zichzelf als de creatieve verbinder in transformatie van ruimte en die vlag dekt de lading volledig. Activ is hoofdzakelijk actief in bouw en transformatie in de zorgsector. Dat met een sterke, eigen visie en filosofie. Ook het eigen kantoor is geheel volgens die visie vormgegeven, het interieur werd gebouwd door Hardeman Maatwerk voor Interieurs in Lunteren. We spreken met Eugène Klutman, directeur en mede-eigenaar bij Activ.

Er is gebruik gemaakt van aardse tinten in een klassieke setting.

Projecten van ontwerp tot uitvoering

“Net als bij de zorgprojecten die we uitvoeren, wilden we dat ons eigen kantoor een prettige omgeving is om in te werken en te ontspannen. Door anders om te gaan met materiaalgebruik, creëren we een warme uitstraling met een solide basis, budgetvriendelijk en zonder veel omhaal aan te passen in de toekomst, als er andere trends heersen”, opent Klutman het gesprek. 

“Hardeman is een van de vaste partners waarmee we werken bij transformaties in de zorg en heeft ook ons kantoorinterieur gebouwd.”

Activ is een full service adviesbureau dat projecten aanpakt van initiatief tot en met de realisatie daarvan: “Wij inventariseren, ontwerpen, leveren bestekken en tekeningen aan. We verzorgen de prijsaanvragen, doen de controles en contractering en voeren directie over de uitvoering tot en met de nazorg.”

Hardeman heeft sfeervol maatwerk geleverd met een goede kwaliteit.

Anders kijken naar de zoekvraag

Grofweg kan het werkveld van Activ in twee categorieën worden ingedeeld: vastgoed management en bouw management. “Bij vastgoed management analyseren we kritisch de zoekvraag van de klant. Omdat we zicht hebben op het totale aanbod kunnen we de gehele markt onderzoeken. Hoofdzaak is dat panden die wij vinden na aanpassing voldoen aan de zoekvraag, door te kijken of dat wat de klant voor ogen heeft, bouwkundig, installatietechnisch en constructief realiseerbaar is. Daarna maken we een short-list waarin alle factoren meegewogen zijn en weten we wat het meest optimale pand is dat praktisch, technisch en financieel voldoet aan de eisen. Daarna werken we een efficiënt plan uit.”

Nieuwe trends kunnen betaalbaar worden doorgevoerd door accessoires en behang te wisselen.

Hospitality staat op de eerste plaats

Activ bedient zowel de ‘cure’ als de ‘care’ kant in de zorg. Klutman legt uit: “De cure kant gaat over zelfstandige behandelklinieken die planbare zorg uitvoeren, zoals bijvoorbeeld bij Bergman Clinics en Equipe zorgbedrijven. In onze ontwerpen zorgen we voor een warme en gastvrije uitstraling die tevens efficiënt in elkaar zit. In de beleving draait het om hospitality, dus gastvrijheid, behaaglijkheid, visueel comfort en kwaliteit. De care kant betreft bijvoorbeeld realisatie of verbouw van verpleeghuizen, maar ook aangename appartementen voor senioren met een zorgvraag. Techniek voert er de boventoon, domotica die ervoor zorgt dat er meer, betere en minder opvallende zorg verleend kan worden met minder mensen.”

Hardeman Maatwerk voor interieurs biedt volgens Activ een prima prijs-/kwaliteitverhouding.

In de rol van bouwmanager is Activ dienstverlener voor alle partijen die een huisvestingsvraag hebben. “We bouwen nieuw, renoveren en transformeren. Ontzorgen en budgetbeheersing zijn daarbij hoofditems. Dat is ook de reden waarom we onze partners zorgvuldig uitzoeken. Hardeman is zo’n partner. Zij weten perfect de vertaalslag te maken van ontwerp naar praktijk. Alles wat door hen gemaakt wordt kent een optimale prijs-kwaliteitverhouding en de meerwaarde zit ook nog eens in het meedenken in oplossingen. Daar is Hardeman succesvol in en hun oplossingen zijn altijd maatwerk, zonder dat de prijs daardoor opgedreven wordt. Wij verwachten van onze partners dat zij meehelpen om onze belofte aan de klant waar te maken. Gert Bruinekreeft van Hardeman Maatwerk voor Interieurs snapt wat er moet gebeuren en heeft in Lunteren een heel productieapparaat klaar staan om efficiënt en hoogwaardig te produceren. Tempo en flexibiliteit zijn daar de uitkomst van en door de grootschaligheid beschikken zij over gereedschappen die je elders niet snel tegenkomt. Bij Hardeman kunnen we tot vrij laat in het proces nog wijzigingen doorvoeren.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.