Platform voor de interieurbouwbranche
Vloeren

MeisterParquet. longlife: het gemakkelijk te onderhouden parket

Parket is al jaar en dag een van de meest geliefde vloerbedekkingen en verleent iedere ruimte veel sfeer met zijn...

30 juni 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Parket is al jaar en dag een van de meest geliefde vloerbedekkingen en verleent iedere ruimte veel sfeer met zijn natuurlijke uitstraling en veelzijdigheid. MeisterParquet. longlife – het HDF-parket van MEISTER – scoort ook hoge ogen met zijn bijzondere technische eigenschappen. Vanaf 1 maart 2020 staan er zeven nieuwe collecties klaar – waaronder klassiekers zoals de landhuisdeel, maar ook speciale formaten zoals het visgraatparket.

MEISTER heeft het assortiment aan parket vooral eenvoudiger en compacter gemaakt. Zeven collecties tonen een grote verscheidenheid aan formaten, kleuren en oppervlaktebewerkingen, zonder dat het er onoverzichtelijk uitziet. Waar eerst elf verschillende sorteringen bestonden, zijn nu vier nieuwe sorteringen samengesteld; dat maakt niet alleen het geven van advies maar ook het kiezen van een parketvloer een stuk makkelijker. Allereerst hebben we gelijke kleuren ingevoerd over een deel van onze verschillende collecties. Zo wordt het mogelijk dezelfde kleur parket in diverse formaten of patronen te leggen.

De moderne multistrook van collectie PC 400 zorgt voor een spannende vloer vol afwisseling – ook in kleinere ruimtes! (MeisterParquet. longlife PC 400, Eik vitaal wit 8823).

 

Klassieke landhuisdelen

De kern van MeisterParquet. longlife wordt gevormd door de klassieke landhuisdeelcollectie PD 400 (2200 x 180 mm), met 16 natuurgeoliede en mat gelakte oppervlakken. Van polarwit tot kerngerookt beslaat de collectie een breed kleurenspectrum, met een duidelijke focus op natuurlijke eikenkleuren. De landhuisdelen uit de collectie MeisterParquet. longlife PD 450 worden aangevuld door zes oppervlakken die er met hun formaat van 2400 x 255 mm nog grandiozer uitzien. De bestaande collectie PC 400, met zijn karakteristiek geplankte en natuurgeoliede oppervlakken, wordt uitgebreid met vier mat gelakte producten die weliswaar over een gevarieerde multistrooks-look beschikken, maar niet geplankt zijn zodat deze variant een rustiger uiterlijk heeft.

Identiek oppervlak, gevarieerd formaat: Het nieuwe assortiment MeisterParquet. longlife biedt talloze combinatiemogelijkheden, zoals het hier afgebeelde samenspel tussen landhuisdeel (PD 400, voor) en visgraat (PS 500, achter) (MeisterParquet. longlife PD 400 en PS 500, Eik harmonisch plain 8805).

 

Nieuw kliksysteem voor visgraatverband

Het visgraatparket PS 500 en PS 400 is voorzien van het nieuwe, gepatenteerde kliksysteem UniZip zodat het nog gemakkelijker te leggen is. Het voordeel hiervan: in plaats van het afwisselend leggen van A- en B-planken, kan nu één type plank zowel linkszijdig als rechtszijdig in het visgraatpatroon worden gebruikt. Met PS 300 beschikt de gebruiker over een extra strookcollectie in dezelfde kleuren als de acht mat gelakte oppervlakken van PS 500. MeisterParquet. longlife wordt afgerond door de twee instapcollecties PD 200 (landhuisdeel) en PC 200 (3-strook). Met de naamswijziging blijven de technische voordelen van het HDF-parket ongewijzigd. MeisterParquet. longlife is met zijn HDF-tussenlaag ideaal voor het leggen op vloerwarming (ook bij zwevende plaatsing), is bijzonder stil dankzij het hogere eigen gewicht van de planken, en kenmerkt zich door een verbeterde indrukstabiliteit.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%