Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

“MEISTER visgraat laminaat M6”: 4 authentieke eiken laminaatvloeren voor de Nederlandse markt.

meister-visgraat-laminaat-eik-champagne-7001-kopieren

20 juli 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Visgraatvloeren zijn van oudsher stijlvolle vloeren met een warme en authentieke uitstraling. Na de succesvolle introductie van de MEISTER PS500 visgraat parketvloeren, acht MEISTER de tijd rijp voor een succesvolle opvolger in laminaat.

Speciaal voor de Nederlandse markt werden hiervoor 4 eiken vloeren ontwikkeld die perfect inspelen op de huidige decoratietrends. Deze gebruiksvriendelijke en authentieke visgraat laminaatvloer komt zowel in een landelijke evenals een moderne woning perfect tot zijn recht. De hoogwaardige porensynchroonstructuur en fijne microvoeg rondom, geven deze vloer een hoogwaardige en natuurlijke uitstraling. Het speciale Diamond Pro oppervlak zorgt bovendien voor een verbeterde krasbestendigheid en is uitermate bestand tegen chemicaliën. Naast het esthetische aspect werd bovendien ook gedacht aan het installatiegemak. Dankzij het gepatenteerde Unizip clicsysteem is er geen sprake meer van een plank A en een plank B.

Voortaan kan deze MEISTER visgraatlaminaatvloer geïnstalleerd worden met één type plank. Dit verhoogt de snelheid van het leggen door de installateur en vermindert het zaagverlies voor de eindconsument. Kortom een win-win situatie voor iedereen.

Deze nieuwe visgraatcollectie is verkrijgbaar in het volgende formaat: 620 x 155 x 8mm. Bovendien heeft deze vloer ook een antistatische toplaag en is hij geschikt voor installatie in commerciële ruimtes (klasse 32)

Deze vloer zal in de Nederlandse detailhandel beschikbaar zijn vanaf begin September 2020 aan een aanbevolen adviesprijs van 39,95€/m²

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht