Platform voor de interieurbouwbranche
MEISTER vinylvloer zonder vinyl: de ecologische 4-in-1-vloer

MEISTER vinylvloer zonder vinyl: de ecologische 4-in-1-vloer

MeisterDesign “vinylvloer zonder vinyl” is het woongezonde antwoord op traditionele vloeren van vinyl. Hij beschikt over alle voordelen van een vinylvloer, maar dan zonder de vooral ecologische en technische nadelen. Zo is hij – in tegenstelling tot veel vinylvloeren – geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig. Hij beschikt over het keurmerk De Blauwe Engel en is 100% Made in Germany. Het ecologische 4-in-1-vloerconcept is simpel: er zijn 18 moderne decors die elk in 4 verschillende technische varianten beschikbaar zijn. Dit maakt het voor de consument eenvoudig, omdat hij eerst het design kiest en dan kan beslissen welke technische opbouw hem het beste bevalt of het beste in zijn budget past.

MeisterDesign. flex is de perfecte waterbestendige (waterresistant), 5 mm dunne, renovatievriendelijke vloeroplossing en kan probleemloos worden gelegd in ruimtes met lichte oneffenheden in de vloer.

MeisterDesign. comfort biedt een waterbestendige (waterresistant), stille, 9 mm vloervariant met 2 geïntegreerde lagen kurk, die voor een heel aangename, rustige akoestiek zorgen. Met brandveiligheidsklasse Bfl-s1 is deze designvloer heel aantrekkelijk voor veeleisende projecten.

De beide varianten MeisterDesign. life (5 mm) en pro (2 mm) hebben een dragerplaat van ecuran. ecuran is het hoogwaardige composietmateriaal voor veeleisende vloeroplossingen. Het is gebaseerd op het zogeheten bio-polyurethaan, dat voor een groot deel wordt vervaardigd uit plantaardige oliën zoals koolzaad- of ricinusolie en in de natuur voorkomende minerale componenten zoals krijt. Dat maakt ecuran vrij van gezondheidsrisico’s, omdat er geen weekmakers, oplosmiddelen of chloor aan te pas komen.

Beide vloeren zijn watervast (waterproof) en met gebruiksklasse 33 kunnen ze tegen een stootje. De life-vloeren van 5 mm kunnen tot 15 x 15 m zelfs zwevend worden gelegd – en dat zonder uitzetprofielen te hoeven gebruiken. Bovendien zijn beide vloeren geschikt om in serres (B: veranda’s) te leggen.

U kunt kiezen uit 14 moderne houtdessins, van het luxueuze, donkere wilde eik en harmonische goudbruine tinten tot het Scandinavisch lichte polar eik en vier moderne tegelimitaties – voor elke woonstijl is hier een passende vloer te vinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.