Platform voor de interieurbouwbranche
Meer service en praktische oplossingen voor de meubelmakerij
Meer ergonomie dankzij in hoogte verstelbare bureaus: de Steelforce Professional Line overtuigt door hoge stabiliteit en een helder design.

Meer service en praktische oplossingen voor de meubelmakerij

Beslagspecialist Hettich is tijdens HoutPro+ 2022 te vinden in hal 6 op stand 6442. Bezoekers krijgen daar antwoord op vragen als: hoe zien wonen en werken er in de toekomst uit, hoe kunnen professionals meubeldesign economisch verantwoord realiseren en hoe kunnen we de arbeidsefficiëntie verder verhogen?

“Bij onze productontwikkelingen en diensten hebben we altijd de eisen van de handel voor ogen. Timmerlieden willen hun klanten inspireren met innovatieve, op maat gemaakte meubeloplossingen. Als partner van de handel kunnen wij precies die digitale tools en producten aanbieden waarmee zij in de toekomst eenvoudig, overtuigend en economisch kunnen werken”, aldus Mark Bomer, regional sales manager Nederland/België bij Hettich.

AvanTech U

Een van de noviteiten die Hettich presenteert is het AvanTech YOU ladesysteem. Dit is eenvoudig te implementeren naar het gewenste design, kleur, formaat en materiaal. Dankzij het platformprincipe zijn alle componenten vrij te combineren. Dit opent een breed scala aan ontwerpmogelijkheden voor individueel meubelontwerp en een exclusieve inrichting. Met de nieuwe AvanTech YOU Illumination functie heeft de lade zelfs een elegante lichtsignatuur dankzij clip-on LED design profielen. 

Cadro frame systeem 

Aluminium profielen, verbindingsknopen en aanvullende accessoires, meer is er niet nodig om functionele meubelconcepten te produceren. Als beurshoogtepunt presenteert Hettich Cadro in combinatie met het schuifdeursysteem TopLine XL. Deze maakt het mogelijk een inloopkast eenvoudig om te toveren tot een zeer comfortabel opbergwonder.

Dankzij het Cadro aluminium framesysteem is het mogelijk hoogwaardige glazen vitrines te maken.

TopLine XL schuifdeursysteem

TopLine XL van Hettich is speciaal ontwikkeld voor grote en zware panelen en zet nieuwe maatstaven in het traditionele design van plafondhoge kasten. Het zeer platte ontwerp met onopvallend geïntegreerd soft-closing mechanisme maakt het eenvoudig te installeren beslag bijna onzichtbaar. 

WingLine L vouw-schuifdeur systeem

Het WingLine L vouw-schuifdeursysteem is met een eenvoudige duw-/trekbeweging te openen. Dit systeem is voorzien van kamerhoge, greeploze kastdeuren tot 2400 millimeter hoog en 600 millimeter breed per deurblad. 

Steelforce – in hoogte verstelbare tafelonderstellen

Thuis of op kantoor: de in hoogte verstelbare Steelforce tafelframes zorgen voor meer beweging en ergonomie in elk bureau. Er zijn twee types beschikbaar voor handel en commercie: De voordelige Homeoffice Line en de sterke Professional Line. Indien gewenst is zelfs het tafelblad bij Hettich te bestellen.

HAL 6 – STAND 6442  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.