Kantenbandspecialist

Messegeschehen

01:22
19-10-2018

Veel meer dan een kantenbandspecialist

De wereld staat niet stil. De moderne consument wil meer, beter en sneller. Elk bedrijf dat daar niet op juiste wijze op inspeelt, loopt een enorme achterstand op ten opzichte van de concurrentie.

Ook bij Ostermann weten ze dat het inspelen op trends essentieel is om succesvol te blijven. Hoewel het bedrijf vooral bekend staat als kantenbandspecialist doet het inmiddels zo veel meer. In de afgelopen jaren zijn het assortiment en de mogelijkheden voor de moderne interieurbouwer enorm uitgebreid. Tijdens de aanstaande Prowoodbeurs in Gent zal Ostermann zich op de eigen stand met dat gevarieerde aanbod presenteren.

Kantenbandspecialist
We hebben echt een veelvoud aan producten om de beursbezoekers te verrassen. 

“We hebben echt een veelvoud aan producten om de beursbezoekers te verrassen”, aldus Erik Sambros van Ostermann. “Lijmen, reinigingsmiddelen, verlichting, rolluiken en veel meer. Natuurlijk zijn ook de laatste trends op het gebied van kantenband te zien, maar het is zoveel meer wat wij tegenwoordig aanbieden. Bijvoorbeeld technische profielen: deze zijn voor de complete branche net zo belangrijk als lijm en kanten. Op onze stand zal het vooral om beleving gaan.
Wij willen inspelen op de trends en het gevoel. Dat is tijdens de beurs belangrijker dan de techniek.”

Kwaliteit is bij alles wat Ostermann presenteert het sleutelwoord. Of het nu om lijm, verlichting of kantenband gaat, kwaliteit, maar ook service zijn essentieel. “Kwaliteit op de werkvloer is voor ons het belangrijkste. Dat kan iedereen zien in ons complete aanbod, maar ook in de service. Daarbij doel ik op de bestelmogelijkheden via de webshop. Dat moet snel en eenvoudig. De klant moet kunnen bestellen wanneer het hem of haar uitkomt. Met slechts een paar klikken is het mogelijk een materiaallijst voor een compleet project samen te stellen. Tevens is het mogelijk om vaste items op het boodschappenlijstje op te slaan. Dat zorgt voor puur bestelgemak. Maar het is ook mogelijk om nog gewoon de telefoon te pakken en op traditionele wijze te bestellen.”

Kantenbandspecialist
Tijdens de Prowoodbeurs zal Ostermann zich op de eigen stand met een gevarieerde aanbod presenteren.

Persoonlijk advies is een belangrijk onderdeel van de service. “De consument van nu wil zich graag goed laten informeren. Wij bieden advies vanuit kennis. Het kost jaren om al die kennis te vergaren, ons team beschikt over die expertise. Bezoekers van Prowood kunnen dat zelf ervaren. Wij zullen ter plaatse ook live demonstreren om daarmee de vakkennis aan de beursbezoekers over te brengen. 

Ostermann is te vinden in hal 1 op stand 360.  

Tekst: Rob Buchholz  Beeld: Ostermann

Binnenwerk partners

HesseFixChip