Platform voor de interieurbouwbranche
Meer dan 50 nieuwe kleuren en decoren

Meer dan 50 nieuwe kleuren en decoren

Dun-ABS kantenband van Ostermann

Kantenspecialist Ostermann breidt vrijwel dagelijks het omvangrijke assortiment nog verder uit. In de productgroep dun-ABS worden er in september in één keer meer dan 50 nieuwe kleuren en decoren toegevoegd.

Bij het uitmonsteren van de talrijke uni en decoren stond aan de basis dat de nieuwe dunne kanten een representatieve doorsnede van het complete kantenassortiment vormen. Zo vindt men naast talrijke houtreproducties in Eiken, trendy uni-kleuren en hout-, metallic- en beton-decoren. De nieuwe kanten zijn vanaf september in de standaardafmetingen 23, 33 en 43 mm en in de dikte van 0,4 mm met een rollengte van 150 m leverbaar. Op verzoek snijdt Ostermann ook een brede moederrol in elke gewenste breedte vanaf 16 mm.

Hoogwaardig alternatief voor melamine kanten

Dun-ABS kanten zijn voor de keuken-, meubel-, en interieurbouwer een hoogwaardig alternatief voor de traditionele melamine kanten. Zij zijn steviger en stootbestendiger. Dun-ABS kanten kunnen onder andere toegepast worden aan de achterzijde van werkbladen, aan de korpus van keukens, aan schappen en plinten. Daar overtuigen dun-ABS kanten, passend bij de varianten in 1 en 2 mm ABS kantenband met hetzelfde decor, door de hoogwaardige optiek.

Dezelfde decoren in 1 en 2 mm ABS-kanten

Voor intensief gebruikte kanten aan hetzelfde meubelstuk zijn alle nieuwe kleuren en decoren uiteraard leverbaar in ABS-kanten in de dikte van 1 en 2 mm. Zo kan aan een front en aan de korpus kantenband met hetzelfde decor in verschillende diktes verwerkt worden.

Kantenband – snel en eenvoudig online bestellen

Met de zoekfunctie in de Ostermann Online-Shop www.ostermann.eu heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer 24/7 toegang tot het grootste kantenassortiment van Europa. Deze omvat meer dan 12.000 koppelingen bij kleuren en decoren van meer dan 70 plaatfabrikanten. En natuurlijk steeds de passende kanten bij de actuele meubeltrends!

Meer informatie over de nieuwe dun-ABS kanten vindt men via het zoekbegrip „Highlights092019“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.