Platform voor de interieurbouwbranche
Meer complete ladesystemen op maat
In de Configuratorwereld van Ostermann kan een veelvoud aan ladesystemen snel en eenvoudig online geconfigureerd en montageklaar besteld worden. NIEUW zijn de high-end ladesystemen Vionaro van Grass en AvanTech You van Hettich.

Meer complete ladesystemen op maat

Deze service biedt enorm veel voordelen en er zijn veel mogelijkheden bij het configureren. Meer informatie vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer via het zoekbegrip #Ladesystemen op de Ostermann website www.ostermann.eu

De keuken-, meubel- en interieurbouw staat voor kwaliteit en individuele oplossingen op maat. Het maken van een lade op maat is een arbeidsintensief proces en kost daardoor veel tijd. Met de Configurator biedt Ostermann een waardevolle service aan. Keuken-, meubel- en interieurbouwers kunnen online lades op maat configureren en montageklaar laten leveren. Zo wordt het werk tot een minimum bespaart en heeft men meer tijd voor het creatief vormgeven van een project – een procesoptimalisering, die niet alleen de professional, maar ook de eindklant op prijs zal stellen.

Nieuwe Configurator voor complete lades op maat

De Configuratorwereld, van professionals – voor professionals, is verder uitgebreid. Het ladesysteem AvanTech You van Hettich is toegevoegd. Bovendien is de Configurator verder uitgebreid met complete Vionaro lades van Grass. Het was al mogelijk om de drie ladesystemen ArciTech van Hettich, Nova Pro Scala van Grass en houten lades op maat snel en eenvoudig te configureren en montageklaar op maat te bestellen. Daarmee heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer een uitgebreid scala aan mogelijkheden om ladesystemen onderscheidend vorm te geven en interieurs met een oog voor detail een persoonlijke touch te geven.

AvanTech You: verborgen techniek, zichtbaar design.

Het high-end ladesysteem AvanTech You heeft een smalle zijwand van 13 mm, waar de techniek vakkundig is in verwerkt. Om de in de zijwand verwerkte techniek af te dekken, kan een van vijf verschillende designprofielen of een van twee DesignCapes besteld worden. De DesignCapes verbergen bovendien de zijkant van de zijwand en creëren hierdoor meer mogelijkheden om een persoonlijke touch te geven. Naast 5 zijwandhoogtes (77/101/139/187/251 mm) kan men kiezen uit 3 verschillende kleuren, namelijk wit, grijs en antraciet. Inlay-zijwanden zijn met glazen inzet verkrijgbaar en ook achteraf geplaatst worden.

Tip: in onze Configurator kan de passende ladegeleiders uiteraard direct worden (mee) besteld. Voor AvanTech You zijn dat de ladegeleiders Actro You.

Vionaro: slanke zijwand uit één stuk

Het hoogwaardige ladesysteem Vionaro heeft een dubbelwandig, smalle zijwand van slechts 13 mm. De Vionaro zijwanden worden van een enkel stuk gevormd en hebben een perfect glad oppervlak. In de Configurator van Ostermann kan men de verschillende eigenschappen kiezen, zoals kleur (Snow White, Silver Grey of Graphite) en hoogte (63/89/121/185/249 mm). Voor hoge fronten is er een geïntegreerde frontstabilisator. De achterwandhouder is al in de zijwand geïntegreerd en bodembevestiging om in te slaan zorgen voor de kenmerkende stabiliteit. Zo creëert men naast een functionele lade ook een chic designelement, dat aan alle wensen van uw klanten voldoet. Passend bij het Vionaro ladesysteem zijn ladegeleiders Dynapro verkrijgbaar en kunnen direct worden mee besteld.

Snel zoeken naar ladesystemen

Als de keuken-, meubel- of interieurbouwer niet zeker weet of het gewenste ladesysteem geschikt is voor zijn project, dan kan hij met het handige overzicht snel een indicatie krijgen van de eigenschappen van de verschillende ladesystemen en ladegeleiders. Voor technische en overige vragen helpen de experts van Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.