Platform voor de interieurbouwbranche
Meer comfort en rust
De River Oak collectie is verkrijgbaar in zes eigentijdse kleuren.

Meer comfort en rust

Deze nieuwe collectie met subtiel, eiken dessin en bescheiden kleurnuances transformeert iedere woonkamer, winkel of restaurant tot een plek waar iedereen zich prettig voelt.

De River Oak collectie is verkrijgbaar in zes eigentijdse kleuren en straalt een fijne en luxe sfeer uit. Beschikbaar in 20-03 en 25-05 kwaliteiten, in drie verschillende afmetingen en daardoor geschikt voor iedere ruimte en stijl. De River Oak past altijd.

Drie varianten

Met de River Oak brengt mFLOR voor het eerst een collectie uit in drie varianten. Hierdoor is het mogelijk eenvoudig te variëren met verschillende formaten of legpatronen. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos!

River Oak 

De River Oak is 2,0 millimeter dik met een slijtlaag van 0,3 millimeter. Daardoor is deze plank ideaal voor woningen als ook voor licht en -projectmatige toepassingen. De stroken zijn 121,92 centimeter lang en 22,86 centimeter breed, waardoor de brede plank mooi tot zijn recht komt. 

River Oak XL

De River Oak XL is met zijn extra lange, brede stroken van 150 x 23 centimeter met recht stijlvol én indrukwekkend te noemen. Door een totale dikte van 2,5 millimeter met de extra dikke slijtlaag van 0,55 millimeter is de River Oak XL overal toepasbaar, van woon- en slaapkamer tot aan restaurant en kantoor.

Parva River Oak

De stroken van de Parva River Oak zijn 60,96 x 11,43 centimeter en dus uitstekend geschikt om in het populaire visgraatpatroon te leggen, voor die luxe, moderne uitstraling met klassieke twist. Net als de River Oak XL is de Parva River Oak 2,5 millimeter dik met een slijtlaag van 0,55 millimeter. Zo kan er eenvoudig een borderrand met of zonder bies gecreëerd worden. 

Veilig, duurzaam en betrouwbaar

mFLOR PVC-vloeren voelen comfortabel warm en zacht aan en minimaliseren het loopgeluid. Bovendien is een keuze voor mFLOR een bewuste keuze. Veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan voorop bij de productie van onze vloeren. Alle mFLOR PVC-vloeren zijn water-, kras- en vlekbestendig. Tevens zijn ze vrij van schadelijke weekmakers. Voorzien van een oersterke slijtlaag gaat de vloer jarenlang mee, zelfs bij intensief gebruik. Met mFLOR is het werkelijk zorgeloos genieten.

Over mFLOR International BV

mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat. Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn mFLOR’s PVC vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden. mFLOR gaat niet alleen voor de mooiste vloeren, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Daarbij wordt altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit gekozen. De samenstelling van het product is daarbij minstens zo belangrijk.

Om die reden worden er bij mFLOR alleen grond- en hulpstoffen met lage emissies gebruikt om de impact op de luchtkwaliteit te minimaliseren. mFLOR gebruikt alleen het zuiverste PVC. Dit maakt niet alleen duidelijk welke grondstoffen in de producten worden verwerkt, maar het geeft de vloeren ook volledig dimensionale stabiliteit.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.