Platform voor de interieurbouwbranche
Matte perfectie voor droomkeukens
De zwarte variant van Technical Matt werd ook vorig jaar toegepast op Prowood in Gent.

Matte perfectie voor droomkeukens

Antibacterieel, krasvast en hittebestendig

Van de achterwand tot aan de balie zullen de mooiste materialen schitteren op de ultra-matte zwarte stand van Finsa. Vergeet bij een bezoek aan de stand op HoutPro+ dus zeker niet om even naar beneden te kijken. De Technical Matt vloerdelen gaan al even mee en geven een impressie van de ultieme krasvastheid van het materiaal!

Chelsey Kuijt, marketing responsible bij Finsa BV, vertelt: “Met zijn lage glansgraad, hittebestendigheid en antibacteriële eigenschappen is Technical Matt uitermate geschikt voor toepassing in keukens. Niet alleen voor verticale toepassing in kasten maar ook horizontaal als keukenblad. Het materiaal is bovendien bestand tegen een droge hitte tot 160º C gedurende 20 minuten én geschikt voor contact met voedingsmiddelen. Zet dus gerust je pannetje even op het blad. Ook voor werkbladen in kantoorruimtes doet Technical Matt het goed, mede door de anti-vingerafdruk en krasbestendige toplaag.”

Duurzaam én sterk

“De basis van Technical Matt is onze unieke Superpan drager”, vertelt Chelsey verder. “Deze bestaat uit maar liefst vijf lagen van fijne spaanders, grove spaanders en tweeHDF toplagen. De plaat heeft de voordelen van spaanplaat en MDF en is geheel recyclebaar. De collectie is uitgebreid met maar liefst zes nieuwe decors, twee marmer looks en vier unikleuren.’ 

Na de 3 populaire kleuren zijn er nu 6 nieuwe decors aan de collectie toegevoegd.

GAMA DUO boost

Chelsey vervolgt: “Door COVID-19 zijn de ontwikkelingen in onze collectie anders gelopen dan we wilden, maar we hebben natuurlijk niet stilgezeten. In 2023 krijgt de Gama Duo collectie bijvoorbeeld een boost met verschillende nieuwkomers. Onze Premium Partners Baars & Bloemhoff (NL) en Cras (BE) zullen deze in het assortiment opnemen.”

Decoren komen tot leven

Voor een digitale impressie van Gama Duo en Technical Matt verwijst Chelsey naar de Visualizer op Finsa’s vernieuwde website. Deze online configurator laat de decors in een ruimte tot leven komen. Vanaf september kunnen de nieuwste stalen ook bij alle Broeinest-locaties bewonderd worden.

Hal 5 – stand 5202  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.