Platform voor de interieurbouwbranche
Matte houtdecoren met een realistische structuur

Matte houtdecoren met een realistische structuur

PerfectSense Feelwood kanten

Met houten meubelen haalt men de natuur in huis en creëert men een natuurlijke uitstraling in het interieur. Met matte oppervlakken ontstaat er een moderne twist. Ostermann heeft de twee gecombineerd en levert nu 4 ABS kanten in houtdecoren met een levensechte structuur en een matte finish direct uit voorraad. Deze kanten passen perfect bij Egger PerfectSense Feelwood decoren.

Hout, matte oppervlakken en duurzaamheid: deze drie begrippen beschrijven het best de huidige wensen en eisen voor de moderne keuken-, meubel- en interieurbouw. De PerfectSense Feelwood platen van Egger combineren de voordelen van matte lakoppervlakken met de trend van houten natuurlijkheid. Kantenspecialist Ostermann levert de 4 perfect bij het plaatmateriaal passende ABS kanten direct uit voorraad. De kanten hebben een mat-geoliede look en realistische structuur. Bovendien hebben ze de voordelen en de duurzaamheid van ABS kantenband. De nieuwe kanten zijn in de standaardbreedtes 23, 33, 43 en 100 en in diktes van 1 mm en in kleine hoeveelheden al vanaf één meter direct uit voorraad leverbaar. Meer informatie is te vinden via het zoekbegrip “#Highlights09” op de Ostermann website www.ostermann.eu.

Veelzijdig Eiken

Houtdecoren met een realistische structuur zijn populair omdat ze voldoen aan de wens om dichter bij de natuur te zijn. Als de structuur dan levensecht aanvoelt, is de transformatie perfect. Vooral de veelzijdige Eik, ooit beschreven als een ouderwetse “rustieke” versie, is weer steeds vaker in het interieur te zien. Van Scandinavisch lichte decoren tot vintage desings met veel structuur en hoogwaardige, donkere kleurovergangen – er is voor elk wat wils. De experts van Ostermann stellen nieuwe ABS kanten met Eiken decor voor. Deze kanten passen perfect bij de gelijknamige PerfectSense Feelwood panelen van Egger.

Van licht tot speels: Cuneo Eik gebleekt en Riffijnse gerookte Eik

De ABS kant Cuneo Eik gebleekt is de lichtste van de vier nieuwe kanten.  Ze past perfect bij het geplankte plaatmateriaal uit de Egger Feelwood serie en kan worden gecombineerd met matte oppervlakken en moderne groen-, blauw- of grijstinten. De ABS kant Riffijnse gerookte Eik heeft een warme(re) optiek.  Met de authentieke scheuren en de wisselende bruintint die naar groen neigt, is het decor uitermate geschikt voor het vormgeven van een speels, vintage interieur. Qua kleur is de kant perfect te combineren met zacht roze- of beige tinten.

Van markant tot chique: Halifax Eik bruin en Eik Garonne donkerbruin

Halifax Eik Bruin wordt gekenmerkt door een opvallende natuurlijke structuur en sterke contrasten tussen lichte en donkere nuances. Het levendige decor komt goed tot zijn recht bij het vormgeven van eigentijdse winkelconcepten, zoals hippe restaurants. Bovendien kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer van meubelstukken echte blikvangers maken door te combineren met unikleuren, matte oppervlakken. Dit laatste – betreffende combineren met minimalistische unikleuren en matte oppervlakken – geldt ook voor de ABS kant Eik Garonne donkerbruin.  Door de donkere basiskleur valt de nerf van deze echter iets minder op: de kant heeft een chique uitstraling en is ook geschikt voor toepassingen met grote oppervlakken.

Inspiratie voor projecten

Op zoek naar ideeën en inspiratie? De virtuele 360°-rondleidingen op de website van Ostermann bieden de keuken-, meubel- en interieurbouwer volop inspiratie en diverse creatieve ideeën voor het vormgeven van interieurs met houtdecoren. In verschillende projecten voor het vormgeven van particuliere en zakelijke interieurs kunnen keuken-, meubel- en interieurbouwers inspiratie en ideeën opdoen voor het vormgeven van (nieuwe) projecten. Een absolute meerwaarde is dat men de 360° rondleidingen bij een klantgesprek kan gebruiken en hiermee de eindklant kan inspireren met de verwerkte producten en direct het eindresultaat kan laten zien.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.