Platform voor de interieurbouwbranche
Materialen voor eigentijds keukenontwerp

Materialen voor eigentijds keukenontwerp

Bij het creëren van een eigentijdse keuken, worden er in het ontwerp verschillende materialen bij elkaar gebracht. Stijlvol natuursteen wordt gecombineerd met hout, glanzende tegels en staal. Met het gevarieerde, eclectische beeld dat ontstaat onderstreept de keuken het belang van haar rol in het totale interieur.

In de keuze van materialen is decoratief plaatmateriaal een esthetisch en budgetvriendelijk alternatief. In de collectie van het Italiaanse merk Cleaf vind je natuurlijke houtstructuren, luxe marmer decors of industriële metallics voor een professionele uitstraling. Passend bij iedere interieurstijl en goed te combineren met andere materialen. 

Apparatenwand met allure 

Sommige opdrachtgevers vragen om een stijlvol ontwerp zonder toeters en bellen. De keuken als statement in het interieur, maar wel in een tijdloos design. Dan kies je voor kwalitatieve, rustige en functionele materialen. In het keukenontwerp van INTRI is een kookeiland in roestvrijstaal gecombineerd met een vrijstaande apparatenwand van maar liefst 6 meter lang. Deze is uitgevoerd in de collectie Piombo van Cleaf. Het unieke aan dit materiaal is het super matte oppervlak dat fluweel zacht aan voelt. Door het gebruik van innovatieve acrylharsen is Piombo ongevoelig voor vingerafdrukken en heeft het een hoge krasvastheid. Deze eigenschappen maken deze collectie geschikt voor veel toepassingen in interieur- en meubelontwerp. De reeks van 8 matte unikleuren heeft een stijlvolle, ingetogen uitstraling en is goed te combineren. Kijk voor meer inspiratie op DECOLEGNO.NL.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.