Platform voor de interieurbouwbranche
MASCOT´s grootste productlancering tot nu toe

MASCOT´s grootste productlancering tot nu toe

MASCOT® ACCELERATE is een zeer uitgebreide kledingcollectie met meer dan 70 producten in zes verschillende kleurencombinaties, waar kwaliteit, bewegingsvrijheid en duurzaam materiaal de grootste focus heeft. De keuze is groot, en is geschikt voor vele branches – waaronder de interieur- en standbouw.

MASCOT® ACCELERATE is samen met potentiële gebruikers ontwikkeld. Al heel vroeg in het ontwikkelingsproces is de werkkleding van MASCOT® ACCELERATE door gebruikers getest.
Pas toen de producten helemaal voldeden aan zowel de eisen van de doelgroep als de wensen van MASCOT, werd de kleding naar de volgende stap in het ontwikkelingsproces gestuurd.

Er zijn vier verschillende stofkwaliteiten ontwikkeld voor de broeken van MASCOT® ACCELERATE, met allemaal hun eigen specifieke eigenschappen, nl.: stretchstof dat geschikt is voor industrieel wassen, 100% stretch, een lichte twill met stretchzones en super lichtgewicht twillmateriaal. Alle broeken zijn uitvoerig getest en ontwikkeld voor verschillende doelgroepen en een groot aantal taken. Daarnaast is er een grote keuze in het aantal kleuren en zijn er vele combinatiemogelijkheden.

Veel eigenschappen, functies en mogelijkheden

Met MASCOT® ACCELERATE kan het hele bedrijf gekleed worden, ongeacht behoefte en preferenties. Er is een complete kledingcollectie ontworpen voor zowel mannen als vrouwen.

Hieronder zijn damesbroeken- en rokken ontwikkeld in maar liefst twee verschillende pasvormen. Individuele medewerkers kunnen zelf een keuze maken die past bij hun eigen voorkeuren of werksituatie, en blijven zo toch voldoen aan de gemeenschappelijke beeldvormende uitstraling op de werkplek. 

Een broek voor elke situatie

100% stretchstof met rek in vier richtingen en licht materiaal zijn eigenschappen die gebruikt worden in de collectie. Op sommige broeken zijn de kniezakken voorzien van de slijtsterke CORDURA®-vezel, met een effectieve ventilatie, wat een voordeel is voor de interieur- en standbouw.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.