Maiburg Alvic
00:57
15-03-2017

Maiburg breidt voorraadprogramma Alvic uit

Gespoten meubelstukken zijn prachtig om te zien maar vaak behoorlijk kostbaar om te produceren. Nieuw op de Nederlandse markt zijn de producten Alvic Luxe® en Alvic Zenit. Hét hoogwaardige alternatief voor spuitwerk. Alvic Luxe® en Alvic Zenit worden in Nederland verspreid door exclusief dealer Maiburg Hout BV uit Waalwijk.

Alvic Luxe® en Alvic Zenit
Kies voor Luxe® en beschik over MDF UV-gelakt plaatmateriaal met een zeer mooie hoogglans finish met spiegeleffect. De panelen kennen bovendien een zeer hoge krasvastheid. Door de nieuwste productietechnieken en intensieve controles is een uitstekende en constante kwaliteit gegarandeerd. Op zoek naar gelakt plaatmateriaal met ultramatte finish dan is Zenit een uitstekende keuze. Zenit omvat ook diverse mooie metallics welke naast een zeer goede slijtvastheid bovendien ook geen vingerafdrukken achterlaten.

Maiburg Alvic

 De marmertrend
Maiburg heeft haar voorraadprogramma onlangs enorm uitgebreid in beide productseries. Op de beurs Material Xperience presenteerde het bedrijf de nieuw toegevoegde decors in haar voorraadassortiment, waaronder de marmerdecors in Luxe® en Zenit. Marmer is alweer een tijdje veel te zien in verschillende interieurs. Zo zien we veel keuken accessoires van marmer, bijzettafels met een blad van marmer, een kast met een blad van marmer, marmer in de keuken als spatwand etc.

In combinatie met een extreme hoogglans of super matte finish geven de nieuwe marmerdecors in wit en zwart een fantastische uitstraling aan uw meubelstuk. Reacties op de beurs gaven de overtuiging het voorraadassortiment verder uit te breiden. Naast de marmerdecors Oriental White en Oriental Black zijn hier nog 6 decors in Alvic Luxe en 5 decors in Alvic Zenit bij gekomen. Het totale voorraadprogramma betreft hiermee bijna 30 decors, welke beschikbaar is vanaf april.

Maiburg Alvic

Wilt u de Alvic decors zelf eens bekijken? Neem dan vandaag nog contact op met Maiburg!

Binnenwerk partners

Sensa® by CosentinoHoutpro+