Platform voor de interieurbouwbranche
Maak indruk met hout

Maak indruk met hout

Hout in het interieur maakt indruk, zorgt voor sfeer en creëert rust. Maar hout is voor interieurbouwers en meubelmakers bewerkelijk. Het materiaal is niet slijtvast, vraagt veel onderhoud en past niet altijd binnen het budget. Een goed alternatief is decoratief plaatmateriaal met een natuurgetrouwe houtstructuur.

Decoratief plaatmateriaal

De collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf bestaat uit een groot aantal houtdecors. Van eiken tot noten en van zebrano tot essen. De diversiteit in de collectie, maakt dat er voor ieder project een passend materiaal is. Uniek is de natuurgetrouwe, voelbare structuur waardoor dit plaatmateriaal niet van echt hout te onderscheiden is. Een passend alternatief dus voor wandafwerking, kasten, badkamermeubels, keukenfronten, retail oplossingen en hospitality concepten.

Walnoothout Poro Noce

Houtstructuur Poro Noce van Cleaf is geïnspireerd op walnoothout. Donker walnoothout behoort tot één van de mooiste houtsoorten. De collectie Poro Noce is uitgebreid met twee nieuwe kleuren. Kleur LS41 heef een levendige uitstraling met vergrijsde vlammen. Het oppervlak van dit plaatmateriaal oogt alsof het is voorzien van een matte, transparante beits. In kleur LS42 beleef je een houtdecor met een rustige, verticale belijning in een vergrijsd zwarte kleurmelange. Daarmee krijgt iedere kastenwand of keuken een ingetogen uitstraling.

Ben je nieuwsgierig naar onze collectie Poro Noce? Bekijk de collectie op DECOLEGNO.NL.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.