Platform voor de interieurbouwbranche
Loox5: de toekomst is hier

Loox5: de toekomst is hier

De essentie van vier generaties LED-licht: voeden, verdelen, verbinden en verlichten. Dit alles hoort bij elkaar en slaagt in een mum van tijd met de vijfde generatie van Loox.

Deze nieuwe generatie, met de naam Loox5, gaat verder waar het eerste ledsysteem van Häfele ophield. Dit heeft geleid tot een compleet nieuw assortiment. Een assortiment dat het beste van de vier eerdere generaties verenigd.

hnl_loox5_pagina97_02566360_0-kopieren

Eenvoudige en overzichtelijke montage

Ten eerste de intuïtieve aansluiting met kleurcodering – geel (12 Volt) en groen (24 Volt). Deze is nu ook doorgevoerd naar de multi-wit en RGB verlichting. Het stekkersysteem is geoptimaliseerd en geschikt gemaakt voor een hogere uitgangsstroom van 5 Ampère. Hierdoor is het mogelijk langere kabels toe te passen. Ideaal om eenvoudig een stroomader aan te leggen door uw meubel. In combinatie met de verschillende verdeelboxen is het mogelijk om op de juiste plek te zorgen voor stroomtoevoer zonder een wirwar van kabels.  Bij de nieuwe verdeelboxen is er een keuze uit ongeschakeld, geschakeld of draadloos bedienen via app, afstandsbediening of wandschakelaar.

hnl_loox5_paginaix-kopieren

Trend is lineair

Ledverlichting heeft de nieuwe trend van lineaire verlichting in het interieur gebracht. De smalle strips lenen zich uitermate goed voor lichtlijnen die zorgen voor een egale verlichting in/van het meubel. Of het nu gaat om accent-, omgevings- of werklicht, Häfele heeft met zijn nieuwe uitgebreide collectie led-strips voor elke situatie de juiste oplossing. Van 5 millimeter smalle led-strips tot 8 millimeter multi-wit led-strips. De nieuwe designprofielen, verkrijgbaar in zwart, RVS-look, en zilverkleur, maken het concept helemaal compleet.

hnl_loox5_pagina114_02554356_0-kopieren

Häfele Connect Mesh: klaar voor de toekomst

Häfele Connect Mesh biedt componenten voor de slimme aansturing van lampen en elektrisch aangedreven beslag in meubels. Via Bluetooth®-technologie is het mogelijk een zeer betrouwbaar netwerk op te zetten. En met de gratis Häfele Connect Mesh App kan het netwerk eenvoudig worden ingericht. Elke lamp is individueel te bedienen en kan tevens in groepen geplaatst en aangestuurd worden. De bediening is eenvoudig met app, afstandsbediening of wandschakelaar.

Onderling compatibel

Loox en de nieuwe generatie Loox 5 zijn eenvoudig met elkaar te verbinden met behulp van adapters. Of het nu gaat van Loox naar Loox5 of andersom, voor beiden zijn er adapters in zowel 12 Volt als ook 24 Volt verkrijgbaar.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.