Platform voor de interieurbouwbranche
LIGNA 2019: WAGNER toont dé oplossing m.b.t. de “Smart Surface Technology”.

LIGNA 2019: WAGNER toont dé oplossing m.b.t. de “Smart Surface Technology”.

Tussen 27 en 31 mei 2019 zal WAGNER, samen met WALTHER Pilot zich presenteren op de LIGNA Beurs te Hannover. Er zullen innovaties getoond worden op het gebied van oppervlaktebehandeling van hout. In lijn met de “Smart Surface Technology” zullen componenten en systeemoplossingen worden getoond die voldoen aan de toenemende vraag naar digitale en geautomatiseerde coatingprocessen in de houtverwerkende industrie. Als systeemleverancier biedt WAGNER het complete productassortiment voor houtbewerkingstoepassingen, inclusief applicatie-, meng- en besturingsapparatuur.

WAGNER
De grafische presentatie van alle belangrijke productiekerncijfers in het COATIFY-dashboard helpt bedrijven hun processen op intelligente wijze te bewaken en te verbeteren.

 

Als een van de hoogtepunten presenteert WAGNER het nieuwe informatie- en managementplatform COATIFY. Via het ‘Internet of Things-platform’ kunnen systemen voor vloeistof- en poedercoating en voor hechting en afdichting op intelligente wijze worden gemonitort. Het platform is toegankelijk via pc, tablet of smartphone en biedt veilige toegang tot eigen productiegegevens vanaf eender welke locatie. Transparantie en procesbetrouwbaarheid bij industriële coating kunnen dus worden verhoogd, wat op zijn beurt down-time minimaliseert en de productiviteit verhoogt.

WAGNER

Het nieuwe manuele AirSpray Pistool GM 1030P

Op het gebied van natlak applicatie zal het nieuwe manuele AirSpray Pistool GM 1030P worden gepresenteerd, dat meer kan dan de eerder beschikbare modellen: het GM1030P pistool onderscheidt zich door zijn hoge transfer efficiency en kan ingezet worden voor een breed scala aan toepassingen!

Bezoek WAGNER op de LIGA beurs te Hannover – 27 t/m 31 mei 2019

Hal 17, stand B47!

Uitgelichte afbeelding: COATIFY biedt updates met informatie over de huidige productie- en kwaliteitsstatus. Kritieke/Spoed berichten of waarschuwingen worden weergegeven om de noodzakelijke systeemwijzigingen aan te geven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.