Platform voor de interieurbouwbranche
Levend wit in het interieur voor een puur en tijdloos accent

Levend wit in het interieur voor een puur en tijdloos accent

In de huidige woontrend waar natuurlijke tinten als beige en bruin voor rust zorgen, met hier en daar een fel accent, is behoefte aan balans. Na het succes van de Living Black collectie deurkrukken en accessoires, komt Intersteel uit Rhenen nu met de nieuwe lijn Living White.

Als tijdloze kleur laat wit zich uitstekend combineren met iedere andere kleur in het interieur. Zo wordt er rust en licht gecreëerd en frist de uitstraling van de woning op.

Vormen die aansluiten bij ieder interieur
Wie kiest voor hoekige vormen, die kan het hart ophalen aan de deurkrukken Minos en Hero uit de Living White collectie. Deze worden op vierkant rozet geleverd. Liefhebbers van ronde contouren zullen vallen voor de charme van de deurkrukken Bastian en Bjorn, geleverd op bijpassend rond rozet. Alle rozetten zijn voorzien van nokken die hen beter op de plek houden. Een veer zorgt ervoor dat de deurkruk weer netjes naar de horizontale positie terugveert, na gebruik.

Living White

Schitterende combinaties mogelijk
De deurkrukken uit de Living White collectie zijn prachtig te combineren met andere accessoires en producten. Daarbij kan men denken aan rozetten met een sleutelgat, profielcilindergat of een toilet-/badkamersluiting. Ook de combinatie met woningbouwsloten met witte voorplaat doet veel goed: een frisse uitstraling en uniformiteit zorgen voor een mooi totaalbeeld. Ilona Keen van Intersteel zegt: “We zijn trots op deze nieuwe collectie, die helemaal aansluit bij de laatste trends op het gebied van interieurstyling en iedereen de kans biedt elke ruimte in huis tot in detail te perfectioneren.”

Intersteel staat bekend om het steeds weer weten te combineren van het mooiste design en de allerhoogste kwaliteit. De diverse stijlen deurkrukken en accessoires zorgen voor een onderscheidend vermogen binnen de woonbranche. De nieuwe Living White serie wordt vervaardigd van Zamac en is voorzien van een witte zijdeglans coating. “Deze is prima met een zachte doek te reinigen”, aldus Ilona.

Living White

Over Intersteel
Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Bij het Rhenense bedrijf verstaat men de kunst van het koppelen van de modernste technologieën aan elegant en spraakmakend design. Er zijn productlijnen voor iedere woonstijl, zodat er een extra element aan het interieur kan worden toegevoegd. Of de woonstijl nu Modern & Strak, Landelijk & Klassiek of Vintage & Retro is, Intersteel heeft er een passend antwoord op. Kenmerkend voor Intersteel is het feit dat er in eigen beheer ontworpen wordt, naast de samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten. Zo krijgen ramen en deuren een geheel eigen finishing touch.  

Tekst: Jan Mol  Beeld: Intersteel

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.