Platform voor de interieurbouwbranche
LEGRABOX makkelijk op maat te maken in online configurator van Van Hoecke
My Legrabox.

LEGRABOX makkelijk op maat te maken in online configurator van Van Hoecke

LEGRABOX blinkt al jaren uit op het gebied van design en techniek. Een strak, elegant ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen heeft de standaard gezet van dit boxsysteem dat toepassingen kent in alle woonruimtes. Van slaapkamer tot woonkamer! Met MyLEGRABOX voegt Blum nog meer interessante designmogelijkheden toe aan dit ladegamma. Het resultaat? Er ontstaan nog meer mogelijkheden om de eigen meubelontwerpen te personaliseren. ‘Op maat’ krijgt een nieuwe hogere dimensie! En dát kun je aan Van Hoecke wel overlaten!

Er is zo veel mogelijk in de woonkamer.

Vertrouwde LEGRABOX kwaliteit in een nieuw jasje 

Al jaren is LEGRABOX toonaangevend op het vlak van techniek en gebruiksgemak. Met de BLUMOTION S geleider, biedt het de flexibiliteit om te kiezen uit de bewegingstechnologieën BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION of SERVO DRIVE. De lichte openingskrachten en gesynchroniseerde zweefloop zorgen dan voor de perfecte openingsbeweging. De smalle zijkanten zorgen op hun beurt dan weer voor de elegante look en een optimaal gebruik van de beschikbare kastruimte.  

Het boxsysteem krijgt nog meer identiteit dankzij  nieuwe kleuren en structuren in combinatie met een binnenkant in de nieuwe kleur carbonzwart, elegant en nu al een klassieker. De buitenkant kan men laten afwerken in roestvrijstaal met anti-fingerprint, een 3D-reliëfdruk met carbonlook of een structuurlaag in noble rust. Er zijn dus volop mogelijkheden! Op die manier krijgen alle meubels aan de binnenkant dezelfde karakteristieke uitstraling als aan de buitenkant. Alles sluit mooi op elkaar aan!

Ook in de werkkamer blijft het een uitdaging om slim met de beschikbare vierkante meters om te gaan.

Bestel kant-en-klaar

Al deze nieuwe mogelijkheden zijn natuurlijk te verkrijgen bij Van Hoecke in Sint-Niklaas, met hetzelfde gebruiksgemak als de standaardlades. Het is heel eenvoudig om de gewenste opties in de online ladeconfigurator van Van Hoecke te selecteren. De medewerkers maken ze dan volledig naar wens klaar. En het mooie is: ze staan dan ook nog eens op dezelfde levertermijn als de gewone uitvoeringen. Het voordeel mag duidelijk zijn: het aanleggen van een extra voorraad is niet nodig. Maar ze zijn toch tot de beschikking van de markt zodat elke interieurbouwer altijd weet dat projecten op elk moment dat leuke extraatje mee kunnen krijgen!  

OVER VAN HOECKE 
Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerde het bedrijf met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. 

Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met deze eigen merken kijkt het ambitieuze Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van meer dan 350 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.