Platform voor de interieurbouwbranche
LED verlichting binnen kantoren steeds belangrijker

LED verlichting binnen kantoren steeds belangrijker

LED verlichting binnen kantoren steeds belangrijker
Niet alleen huishoudens zijn over op LED verlichting in hun woningen, ook veel bedrijven zien in dat LED lampen de toekomst hebben en dus eigenlijk onmisbaar zijn in een duurzaam bedrijf. Het bedrijf budgetlight.nl zou jou hierbij kosten kunnen laten besparen. Hier vind je enkele voordelen op een rij.

Lampen die langer meegaan
Het mag duidelijk zijn dat LED verlichting zeer duurzaam is. Waar je vroeger nog regelmatig diverse TL balken moest vervangen omdat ze zo vaak kapotgingen, gaat de verlichting nu zeer lang mee in gebruik. En dat is natuurlijk erg fijn op een kantoor: dit bespaart tijd en geld. Daarbij is de hoeveelheid licht die de lampen uitstralen (ook wel lumen genoemd) nagenoeg hetzelfde.

Zonder zorgen meerdere lampen gebruiken
Een kantoor moet uiteraard goed verlicht zijn zodat werknemers hier goed kunnen werken en klanten in een ruim verlichte omgeving ontvangen kunnen worden. Gelukkig zorgt de LED techniek ervoor dat de kosten binnen de perken blijven met een zeer laag verbruik: met slechts 15-20 watt per LED tl-balk bespaar je dus al flink qua kosten. Ter vergelijking: een normale tl-balk verbruikt 36 watt, dat scheelt dus de helft. Er hoeven dus geen tl-balken meer worden uitgeschakeld om op de kosten te letten.

Handige LED panelen gebruiken
Je hoeft niet alleen aan TL balken te denken als basisverlichting. Tegenwoordig zijn er meerdere manieren om je bedrijf duurzaam te laten zijn en ook op te laten vallen. LED panelen zijn daar een goed voorbeeld van: je kunt deze op het plafond laten hangen en je ruimte sfeer laten geven. Het grote voordeel is dat je zelf de kleur van de lampen kunt bepalen en zelfs een leuk design kunt gebruiken (bijvoorbeeld in de stijl van het bedrijf).

Slimmer de controle houden
Via smart Domotica is op afstand de controle makkelijk te houden. Zo kan de verlichting met tijdschema’s worden ingesteld, maar ook met 1 druk op de knop worden uitgezet dankzij handige apps waarmee je verbonden bent met jouw systeem. Zo kan je nog eens extra besparen op de kosten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.