Platform voor de interieurbouwbranche
Lancering van gloednieuwe decor- en structuurkoppelingcollectie in melamine en HPL

Lancering van gloednieuwe decor- en structuurkoppelingcollectie in melamine en HPL

In september was het zo ver: de firma Triplaco Beveka lanceerde de gloednieuwe melamine/hpl decor- en structuurkoppelingcollectie ‘Flow’. Daarmee werd goed ingespeeld op de laatste trends binnen de interieurvormgeving. Binnen de Flow collectie staan 88 decoren garant voor een interieuruitvoering naar ieders wens. 

Voor deze nieuwe collectie werden de meest trendy en vernieuwende decoren binnen de interieurwereld geselecteerd. Tegelijkertijd werd ook gekozen voor alle tijdloze decoren van de vertrouwde leveranciers Kaindl, Pfleiderer en Saib. Ook werd een aantal goedlopende decoren binnen de reeds bestaande Triplaco-Beveka collectie opgefrist met de populaire matte afwerkingsstructuur. Deze werd toegevoegd aan de nieuwe Flow collectie.

In totaal gaat het nu om 88 decoren die telkens verkrijgbaar zijn in melamine en HPL en deels exclusief verkrijgbaar zijn via Triplaco-Beveka. Als aanvulling op deze collectie werd ook een nieuwe collectie werkbladen samengesteld die deels overlapt met de decoren uit de Flow-collectie: interieurbouwers kunnen dus kiezen uit een breed gamma totaaloplossingen voor elk project. 

Belang van eenheid in kleuren en structuren

Om probleemloos van idee tot uitvoering te komen trekt Triplaco-Beveka resoluut de kaart van dit gamma decoren in kleur-en structuurkoppeling. Bij het uitvoeren van een interieurontwerp zorgt decoratief materiaal in kleur- en structuurkoppeling namelijk steeds voor een verfijnd en harmonieus resultaat. Gemelamineerde spaanplaten (in verschillende diktes) met bijpassende HPL zijn dan ook onmisbaar bij de realisatie van elk interieur.

Door het toevoegen van 20 gloednieuwe decoren aan de Flow collectie werd een breed totaalaanbod gecreëerd dat een perfect antwoord vormt op de vraag naar kleur- en structuurkoppelingen binnen de interieursector.

Uitgebreid aanbod decoren met synchroonstructuur én ENDgrain afwerking        

Ook het aantal decoren met synchroonstructuur werd fors opgetrokken. Bij de 12 decoren met deze synchroonstructuur, loopt de structuur gelijk met de tekening van het hout waardoor deze perfect aanvoelt: scheuren en knopen zijn niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar binnen de structuur waardoor een realistische materiaalbeleving wordt verkregen. Binnen de eikdecoren in synchroonstructuur werd bovendien een aantal ENDgrain decoren opgenomen. Deze ENDgrain decoren tonen een dwarsdoorsnede van een boomstam en kunnen zowel dwars als langs gebruikt worden. Ook horizontale toepassingen in deze decoren zijn mogelijk en geven een prachtig natuurgetrouw resultaat.

©Kaindl.

Flow SELECT: 52 toppers met extra voorraad

Binnen de volledige Flow collectie die bij Triplaco-Beveka standaard op voorraad wordt gehouden werden als highlight 52 decoren geselecteerd die in extra grote hoeveelheden op vooraad worden gehouden op melaminediktes 10 en 18 mm en HPL en dit tegen de meest competitieve prijzen.

Duurzaamheid als rode draad

Onder het motto ‘samen naar een circulaire economie’ koos Triplaco-Beveka heel bewust voor gemelamineerde spaanplaten van Pfleiderer, Kaind en Saib die belangrijke duurzaamheidlabels dragen.
Zo dragen alle Pfleiderer melamines het Cradle to Cradle certificaat en is Pfleiderer de eerste fabrikant van materialen op houtbasis die het ecolabel ‘Blauwe Engel’ kreeg. Het spreekt voor zich dat alle materialen binnen de nieuwe Flow-collectie PEFC en FSC gecertifieerd zijn.

Stalenservice

Een aantrekkelijke kleurenkaart biedt verder een totaaloverzicht van de Flow collectie; stalenboxen met stalenwaaiers en A4-stalen laten de decoren volop beleven.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.