Platform voor de interieurbouwbranche
Lancering nieuwe kleuren kantenband
©Pfleiderer – Paneel DeepFlow collection.

Lancering nieuwe kleuren kantenband

En ze passen bij diverse paneelcollecties!

Dit jaar hebben fabrikanten van decoratieve panelen en laminaat een aantal nieuwe collecties gelanceerd. Deze collecties benadrukken allemaal nieuwe trends: eenvoud, een terugkeer naar natuurlijkheid en tijdloosheid, zachte kleuren en matte afwerkingen in alle stijlen.

Tegen deze achtergrond presenteert REHAU, als gevestigde fabrikant in de meubelindustrie en van hoogwaardige, functionele kantenband, zijn nieuwe kantenbandmatches voor de collecties van de fabrikanten EGGER en PFLEIDERER. 

©Pfleiderer – Paneel R55085 DeepFlow collection.

Kantafwerking subtiel aangepast aan de EGGER 24+ collectie

De nieuwe Egger Decorative 24+ collectie, gelanceerd in februari, pakt alle nieuwe trends met flair aan. REHAU heeft als kantenbandspecialist bovendien rekening gehouden met deze trends en biedt met het gevarieerde standaardassortiment de perfecte oplossingen voor een harmonieuze vormgeving. Het overgrote deel van de EGGER 24+ collectie, bestaande uit 319 designs (waarvan 136 nieuw) in 28 oppervlaktestructuren, is nu al verkrijgbaar als RAUKANTEX kantenband van REHAU. Naast de bijpassende kantenband voor de klassieke oppervlakken van de collectie, heeft REHAU de perfecte kantenband ontwikkeld voor de matte oppervlakken van de PerfectSence collectie. 

RAUKANTEX edelmat is hier een perfect voorbeeld van en is de ideale aanvulling op de panelen in de PerfectSense Mat en TM12 PerfectSense Omnipore Mat series. Deze kantenbanden onderscheiden zich door hun hoge krasbestendigheid, anti-vingerafdruk eigenschappen en zacht gevoel, evenals een glansniveau van minder dan 6 punten. Ze zijn al verkrijgbaar in 1 mm dikte en in een groot aantal breedtes.

Interieurproject met REHAU kantenband.

Het RAUKANTEX kantenbandassortiment is tevens geschikt voor alle nieuwe structuren, inclusief de ST40 FEELWOOD OAKGRAIN afwerking met zijn matte houtlook. De nieuw ontwikkelde decors zijn voorzien van REHAU Scratch Protect-lak, die bestand is tegen vingerafdrukken en krassen en waarmee de kantenbanden zonder beschermfolie kunnen worden geleverd. Voor extreme matheid heeft de lak een antireflectielaag, zodat de kantenband niet glanst, zelfs niet onder een vlakke hoek.

Diepe natuurlijke structuren

Het is de perfecte combinatie van kwaliteit en realisme: de DeepFlow collectie van Pfleiderer brengt diepe, natuurlijke structuren naar alle decoratieve oppervlakken die een realistische houtlook en een speciaal gevoel nodig hebben. Om bij elk interieurproject met de DeepFlow collectie een optimaal design en een hoogwaardige afwerking te garanderen, heeft REHAU speciaal voor deze nieuwe collectie RAUKANTEX kantenband ontwikkeld. Voor een hoogwaardige paneelafwerking en een echt eendelig effect zijn de kantenbanden ook verkrijgbaar in RAUKANTEX pro, de naadloze versie van de kantenband voor het lijmen op laser- of heteluchtmachines.

Alle kantenbandstalen voor de EGGER 24+ en DeepFlow collecties van PFLEIDERER kunnen nu besteld worden via de REHAU kantenband zoekmachine, en kunnen ook online besteld worden via het REHAU klantenportaal vanaf slechts 1 meter.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.