Platform voor de interieurbouwbranche
Lamello focust op systeemoplossingen voor houtverbindingen

Lamello focust op systeemoplossingen voor houtverbindingen

Het Zwitserse familiebedrijf Lamello AG, gevestigd in Bubendorf, slaat een nieuwe strategische richting in. Het bedrijf zal zich voortaan op systeemoplossingen voor houtverbindingen concentreren. In het kader hiervan stroomlijnt het zijn productassortiment.

Het onafhankelijke Zwitserse familiebedrijf Lamello AG, gevestigd in Bubendorf, ontwikkelt, produceert en verkoopt verbindingssystemen voor houtverwerkende bedrijven. Naar aanleiding van het 50-jarige bestaan in 2019 heeft de onderneming besloten haar bedrijfsstrategie aan de veranderende marktbehoeften aan te passen en het bestaande productassortiment te stroomlijnen.

Per 31-12-2020 worden de productie en verkoop van de producten Minispotvulstukken, Astspots, Minispotfreesmachine G2A, Lijmapparaten LK3/ LK5/ LK10, Voegenfrees Variocut, Kantenfrees Profila stopgezet. De beschikbaarheid van reserveonderdelen is minstens 5 jaar gegarandeerd. Met deze strategische heroriëntatie richt Lamello AG zich op schrijnwerkers en houtbewerkers. Een belangrijke pijler van het bedrijf blijft het ontwikkelen van unieke producten die een toegevoegde waarde bieden en de productiviteit verhogen. Er wordt gewerkt aan innovatieve ontwikkelingen van veelbelovende producten voor de toekomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.