Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Lamello focust op systeemoplossingen voor houtverbindingen

Strategie_EN_900x600px

27 november 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Het Zwitserse familiebedrijf Lamello AG, gevestigd in Bubendorf, slaat een nieuwe strategische richting in. Het bedrijf zal zich voortaan op systeemoplossingen voor houtverbindingen concentreren. In het kader hiervan stroomlijnt het zijn productassortiment.

Het onafhankelijke Zwitserse familiebedrijf Lamello AG, gevestigd in Bubendorf, ontwikkelt, produceert en verkoopt verbindingssystemen voor houtverwerkende bedrijven. Naar aanleiding van het 50-jarige bestaan in 2019 heeft de onderneming besloten haar bedrijfsstrategie aan de veranderende marktbehoeften aan te passen en het bestaande productassortiment te stroomlijnen.

Per 31-12-2020 worden de productie en verkoop van de producten Minispotvulstukken, Astspots, Minispotfreesmachine G2A, Lijmapparaten LK3/ LK5/ LK10, Voegenfrees Variocut, Kantenfrees Profila stopgezet. De beschikbaarheid van reserveonderdelen is minstens 5 jaar gegarandeerd. Met deze strategische heroriëntatie richt Lamello AG zich op schrijnwerkers en houtbewerkers. Een belangrijke pijler van het bedrijf blijft het ontwikkelen van unieke producten die een toegevoegde waarde bieden en de productiviteit verhogen. Er wordt gewerkt aan innovatieve ontwikkelingen van veelbelovende producten voor de toekomst.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht