Platform voor de interieurbouwbranche
Kwaliteit uit een andere hoek

Kwaliteit uit een andere hoek

Interieurontwerpers, designers, keukenbouwers en schrijnwerkers kiezen graag voor de bekende merken: uit gewoonte of omdat ze de alternatieven niet kennen. Linum Europe zet een totaalaanbod alternatieve producten in de markt, die misschien niet tot de ‘grote’ namen behoren, maar kwalitatief wel hetzelfde niveau halen. Zo omvat het gamma onder meer verschillende types rubberen afvalkokerringen en rvs afvalkokers en -kleppen, maar ook bekerverdelers en vloeistofrestverzamelaars.

Familiebedrijf Linum Europe werd opgericht in 1983 als distributeur in rekken en rvs componenten voor grootkeukens en koelinrichtingen. In de loop der jaren heeft de firma een ruime ervaring op gebouwd in de wereld van HVAC/R en projectkeukens, isolatie en rvs. 

Zes divisies met focus op alternatieve merken

“Linum Europe is onderverdeeld in zes divisies. De afdelingen Storage, Cool en HVAC bieden producten voor koeltechnische constructies, isolatiebouw en HVAC/R. De divisie Aqua focust op sanitaire inrichtingen met rvs spoelbakken en divers kraanwerk, terwijl de afdeling Hardware componenten voor winkelinrichting, rvs constructie, buffet- en toonbankbouw levert en de divisie Food zich richt op benodigdheden voor horeca en voedingsspeciaalzaken”, vertelt marketing manager Robbie Naessens. “We onderscheiden ons bewust als aanbieder van alternatieve sterke merken, zoals Ronda, San Jamar, Roband, DMP Electronics en Fulterer en commercialiseren ons eigen merk Linum.”

Afvalkokers en -kleppen, bekerverdelers en vloeistofrestverzamelaars 

Het gamma omvat onder meer een uitgebreid assortiment Linum rubberen afvalkokerringen in grijs, zwart, blauw, geel, groen en rood, waardoor afval gemakkelijk gesorteerd kan worden. “We leveren ook brede roestvast stalen afvalkokers en rvs afvalkleppen voor (semi)professionele keukeninrichtingen en food & drinkcorners en een ruim gamma beker- en watercupverdelers met bijhorende accessoires”, sluit Naessens af. “Onze Liquidispose vloestofrestverzamelaar is dan weer ideaal als reservoir voor restvloeistoffen in onder meer selfservice zones.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.