Platform voor de interieurbouwbranche
Kwaliteit onzichtbaar taatsdeurscharnier vergroot woongenot

Kwaliteit onzichtbaar taatsdeurscharnier vergroot woongenot

Steeds vaker duikt de taatsdeur, ook wel pivotdeur genoemd, op in een minimalistisch interieur. Voor deze stijlvolle deur zijn kozijnen niet nodig. Hij draait namelijk om zijn verticale as en de draaipunten zijn bevestigd aan de boven- en onderkant van de deur. Groot voordeel daarbij is dat hij zowel naar binnen als naar buiten kan draaien. Aan de kwaliteit van het scharnier worden hoge eisen gesteld, want het moet jarenlang optimaal blijven functioneren.

De snelheid waarmee de taatsdeur automatisch sluit, kan je zelf bepalen. Ook is de deur voorzien van een standborging, waar­door hij geopend kan blijven in een hoek van 90 graden. De scharnieren die aan de basis staan van deze deur, de taatsscharnier of pivotscharnier, zijn be­schik­baar in de kleur rvs geborsteld of zwart en ze zijn geschikt voor houten deuren tot 75 kilo en vanaf een deurdikte van 40 mm. De hoge kwaliteit van de taatsdeurscharnieren van Intersteel garanderen vele jaren woongenot.

Over Intersteel
Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: Modern & Strak, Landelijk & Klassiek of Vintage & Retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer-ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.