Platform voor de interieurbouwbranche
Kwaliteit en service tegen een correcte prijs

Kwaliteit en service tegen een correcte prijs

Linum Europe is al 35 jaar actief op de professionele markt als toeleverancier van componenten voor grootkeukens, RVS-constructies en isotherme inrichtingen. Met de nieuwe divisie ‘Linum Concept’ wil het bedrijf nu ook de particuliere markt veroveren. Linum Europe kiest resoluut voor uitstekende kwaliteit tegen competitieve prijzen. 

Nieuwe collectie spoelbakken en mengkranen
De nieuwe collectie, ‘Linum Concept’, focust volledig op inox van 1 mm dikte, met een 18/10-verhouding. Katja De Bisschop, Product Manager: “We hebben twee soorten spoelbakken binnen de nieuwe lijn, die in verschillende afmetingen beschikbaar zijn: de Pure R15, met radius 15, en de Pure R10, met radius 10. Die laatste is perfect voor wie houdt van strak design. De spoelbakken zijn zowel geschikt voor opbouw, onderbouw, als voor vlakbouw. Ze zijn te verkrijgen in inoxkleur, koper, messing en Gunmetal.” 

De nieuwe mengkraan is voorzien van een infraroodfunctie. Met een simpele handbeweging ­bedien je de kraan. Katja De Bisschop: “Daarnaast hebben we de KWC-collectie in de lijn opgenomen, en ook nog enkele standaardkranen om een volledig aanbod te hebben. Linum kijkt ook naar de toekomst en volgt de laatste trends op de voet waardoor het gamma uitgebreid en aangepast kan worden.”

Linum Concept

Snelle levering
Linum Europe heeft op elk moment een grote voorraad, waardoor er heel snel, binnen de 36 uur, kan geleverd worden. Ook afhalen in het magazijn te Kuurne is mogelijk. Er liggen bovendien plannen om een nieuwe fabriek te bouwen, wat de service en de kwaliteit alleen maar ten goede zal komen.    

Tekst: Charlotte Fouquet  Beeld: Linum Europe

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.