Platform voor de interieurbouwbranche
Kwalitatief goede tegeloplossingen voor grootschalige projecten
Tegels met Houtlook van Novoceram Abea. (Beeld: Novoceram)

Kwalitatief goede tegeloplossingen voor grootschalige projecten

Een betrouwbare partner voor projectaanvragen

In de wereld van interieurbouw en architectuur is samenwerking met betrouwbare leveranciers essentieel voor het succesvol realiseren van grote projecten. Tegelhandel van Schijndel uit Uden heeft zich in de loop der jaren bewezen als zo een betrouwbare partner, die voldoet aan de hoge eisen van architecten, interieurbouwers en aannemers bij grootschalige projecten. Met hun specialisatie in grote volumes tegels van gerenommeerde merken tegen scherpe prijzen, onderscheidt het bedrijf zich in de tegelindustrie.

Supergres Purity of Marble voor een chique uitstraling. (Beeld: Supergres)

Een veelbelovend aanbod

Directeur en oprichter Roland van Schijndel benadrukt het veelbelovende aanbod dat zij hebben voor kleine(re) maar zeker ook voor grote(re) projecten. “Wij leveren hoogwaardige tegels van bekende merken tegen zeer concurrerende prijzen”, vertelt hij vol vertrouwen. “Ons doel is om de tegelhandel onder de aandacht te brengen bij professionals in de bouwsector, zodat ze kunnen zien dat we in staat zijn om aan hun projectbehoeften te voldoen en met scherpe prijzen kunnen werken.”

Focus op samenwerking

Bij grote projecten is een naadloze samenwerking tussen alle betrokken partijen van cruciaal belang. Tegelhandel van Schijndel begrijpt dit aspect en hanteert een klantgerichte benadering om aan de specifieke behoeften van hun klanten te voldoen. “We beschouwen onszelf niet alleen als leverancier, maar als partners van onze klanten. Ons team werkt nauw samen met opdrachtgevers om hun visie te begrijpen en hen te helpen de juiste tegels te selecteren die perfect passen bij hun project”, vertelt van Schijndel.

Revoir Paris Atelier luxe copper bekleding bar met wandtegel. (Beeld: Revor Paris)

Keuzevrijheid in tegelmerken

Wat onderscheidt Tegelhandel van Schijndel van andere tegelleveranciers? “Onze samenwerking met gerenommeerde tegelmerken zoals Argenta, La Fabrica, Novoceram, Revoir Paris en Supergres stelt ons in staat om een breed scala aan hoogwaardige tegels aan te bieden aan onze klanten. Hierdoor hebben ze meer keuzemogelijkheden en kunnen ze de perfecte tegels selecteren die naadloos aansluiten bij specifieke projecteisen. We importeren bovendien rechtstreeks af fabriek”, zegt van Schijndel trots.

Daarnaast benadrukt hij de flexibiliteit en aanpasbaarheid van het bedrijf bij het omgaan met grootschalige bestellingen: “We begrijpen dat grote projecten vaak strakke deadlines hebben. Ons logistieke team is goed uitgerust om tijdige leveringen te garanderen, zelfs bij grote afnames.”

Maatwerk tegels met unieke uitstraling

Om aan de groeiende vraag naar unieke ontwerpen te voldoen, biedt het gespecialiseerde bedrijf een bijzondere optie voor projecten vanaf 3000m2. Hierbij kunnen op maat gemaakte tegels worden ontworpen met de gewenste uitstraling en specificaties, perfect afgestemd op het project. Dit biedt architecten ontwerpvrijheid en levert de mooiste interieurprojecten op.

De weg vooruit

Tegelhandel van Schijndel heeft een bewonderenswaardige staat van dienst opgebouwd sinds het ontstaan van het bedrijf in 1999. Het bedrijf is vastbesloten om aan de veranderende behoeften in de bouwsector te voldoen. Eigenaar Roland zet zich sterk in voor laagdrempeligheid en klanttevredenheid. Zijn overtuiging om altijd tot een oplossing te komen, vormt de kern van zijn bedrijfsfilosofie en is een drijvende kracht achter zijn voortdurende groei en succes. “We zijn opgetogen over de toekomst en onze rol als belangrijke speler in de tegelindustrie. Ons doel is om onze samenwerking met nog meer gerenommeerde merken uit te breiden en ons netwerk van tevreden klanten verder te laten groeien”, zegt van Schijndel vol vertrouwen.

Met een scherp oog voor innovatie en klanttevredenheid, kijkt van Schijndel uit naar de toekomst. De showroom (Vluchtoord 37A in Uden) is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en biedt een rijk palet aan meer dan 1000 soorten tegels in 90 vloervlakken en showkasten. Daarnaast vind je er badkamer opstellingen en een ruimte waar exterieur tegelwerk wordt getoond. Roland maakt graag tijd vrij voor een vrijblijvend gesprek en een rondleiding door de showroom.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.