Platform voor de interieurbouwbranche
Kleur het in met Ovatta

Kleur het in met Ovatta

Dat het gebruik van kleur in het interieur een trend is, dat weten we inmiddels wel. Van kleur word je vrolijk en we hebben behoefte aan dat positieve gevoel.

In interieurontwerp kun je met kleur ruimtelijke effecten creëren, maar ook beïnvloed kleur onze stemming. DecoLegno lanceert de collectie Ovatta van het Italiaanse merk Cleaf. Een collectie decoratief plaatmateriaal met een matte optiek, uit voorraad leverbaar in 23 eigentijdse unikleuren.

Natuurlijk en verwarmend

Naast alle prachtige rood, roze, groen en blauw tinten zorgt het palet met bruin en geel tonen voor rust en warmte. De kleuren van het droge woestijnlandschap van Joshua Tree National Park inspireerde voor dit palet variërend van warm chocoladebruin tot kerriegeel. Met name de warme bruin en taupe tonen zijn ondersteunend aan andere kleuren in het interieur. Ze vormen een warme basis. Kleuren die ook goed combineren met de andere structuren uit de collectie van DecoLegno. Denk aan notenhout of gevlochten leer. Bekijk de Ovatta collectie op DECOLEGNO.NL.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.