Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Kleur het in met Ovatta

ovatta-decolegno-geel-bruin

28 september 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Dat het gebruik van kleur in het interieur een trend is, dat weten we inmiddels wel. Van kleur word je vrolijk en we hebben behoefte aan dat positieve gevoel.

In interieurontwerp kun je met kleur ruimtelijke effecten creëren, maar ook beïnvloed kleur onze stemming. DecoLegno lanceert de collectie Ovatta van het Italiaanse merk Cleaf. Een collectie decoratief plaatmateriaal met een matte optiek, uit voorraad leverbaar in 23 eigentijdse unikleuren.

Natuurlijk en verwarmend

Naast alle prachtige rood, roze, groen en blauw tinten zorgt het palet met bruin en geel tonen voor rust en warmte. De kleuren van het droge woestijnlandschap van Joshua Tree National Park inspireerde voor dit palet variërend van warm chocoladebruin tot kerriegeel. Met name de warme bruin en taupe tonen zijn ondersteunend aan andere kleuren in het interieur. Ze vormen een warme basis. Kleuren die ook goed combineren met de andere structuren uit de collectie van DecoLegno. Denk aan notenhout of gevlochten leer. Bekijk de Ovatta collectie op DECOLEGNO.NL.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht