Platform voor de interieurbouwbranche
Kleine meubels, kleine hoeveelheid, grote diversiteit

Kleine meubels, kleine hoeveelheid, grote diversiteit

In de creatieve meubelbouw wordt steeds meer waarde aan individualiteit en innovaties gehecht. De nieuwste trends bestaan vooral uit stijlvolle accenten door moderne materiaalcombinaties of kanten in contrast kleuren. Met het leveren van kleine hoeveelheden en de grote diversiteit aan kanten is Ostermann de perfecte partner bij het toepassen van deze trends.

Ostermann heeft het grootste voorraadprogramma kanten in Europa. Dankzij het verder uitgebreide, volledig geautomatiseerde logistiek centrum met meer dan 40.000 locaties heeft de kantenspecialist nog meer plaats voor de constant groeiende kantenveelvoud. En dat is ook nodig, want de vraag naar nieuwe kleuren, decoren en oppervlakken blijft toenemen.

Contrasten creëren
Trendy kanten in contrast kleuren zijn gewild en vormen een ware blikvanger. Dankzij het leveren van kleine hoeveelheden kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer verschillende kleuren en decoren als accent toevoegen, zonder dat daarbij onnodige kosten vanwege grote restanten ontstaan.

Gemoedelijk ontmoet stijlvol
Verschillende materialen worden momenteel vaak en speels met elkaar gecombineerd. De behaaglijkheid van natuurlijke materialen, zoals hout ontmoet daarbij moderne accenten van beton- of aluminium elementen. Ostermann speelt ook op deze trend in en biedt ABS kanten met hout-, steen- en betonoptiek, maar ook echt houten kanten en kanten met een echt aluminium toplaag aan.

Een goed gevoel
Het komt allang niet meer alleen op de optiek aan. Ook het gevoel van kanten krijgt een steeds grotere betekenis. Ostermann voert daarom kanten met verschillende structuren, glansgraden en oppervlakken en breidt het programma continu uit.

Kleine hoeveelheden – grote diversiteit – snelle levering
Dankzij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer met individualiteit en snelheid overtuigen. De kantenspecialist levert zijn steeds groeiende veelvoud aan kanten al vanaf 1 meter, in verschillende diktes en elke gewenste breedte tot 100 mm. Voorraadartikelen voor 16.00 uur besteld, zijn normaal gesproken de volgende werkdag in huis. Zo wordt er op opslagkosten bespaard en zijn opdrachten flexibel en tijdig gereed.

Verdere informatie is te vinden via www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.